Home SPORTS NEWS Όρθια… με Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ (video)

Όρθια… με Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ (video)


Δεν… χάρηκε κανείς με το 2-2 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «πετεινούς» να προηγούνται δυο φορές, αλλά ο Γουέιν Ρούνεϊείχε ισάριθμες… απαντήσεις για τους «κόκκινους διαβόλους»!

Η Γιουνάιτεντ, μπορεί να έμεινε για 7ο αγώνα αήττητη (4-3-0), αλλά άφησε δυο ακόμα βαθμούς, μετά το 2-2 με την Κάρντιφ εκτός την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον είναι στο -9 από την κορυφή και την Άρσεναλ. Η Τότεναμ έχει έναν πόντο λιγότερο και δεν νίκησε για 4ο αγώνα συνεχόμενο (0-2-2), προερχόταν μάλιστα στην Πρέμιερ Λιγκ από… συντριβή με 6-0 στο Μάντσεστερ από την Σίτι!

Η γηπεδούχος μπήκε μπροστά στο σκορ δυο φορές, στο 18’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάιλ Γουόκερ και στο 54’ με πολύ δυνατό σουτ του Σάντρο έξω από την περιοχή. Ο Ρούνεϊ ισοφάρισε δυο φορές στο 32’ (1-1) με κοντινό πλασέ και στο 57’ (2-2) με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γουέλμπεκ από τον Λορίς… Στη συνέχεια η Τότεναμ πίεσε περισσότερο για το νικητήριο γκολ, αλλά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι!

Οι συνθέσεις
τοτεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Κίρικες, Βερτόνχεν, Σάντρο, Ντεμπελέ, Παουλίνιο, Λένον (65′ Τάουνσεντ), Σαντλί (85′ Σίγκουρτσον), Σολδάδο (72′ Ντεφόου).
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Φιλ Τζόουνς, Κλέβερλι, Καγκάουα (84′ Άσλεϊ Γιάνγκ), Βαλένσια (84′ Νανί), Γουέλμπεκ (73′ Χαβιέρ Ερνάντες), Ρούνεϊ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr