Home SPORTS NEWS Η Σάντερλαντ στο Γουέμπλεϊ, εκτός η Γιουνάιτεντ! (Video)

Η Σάντερλαντ στο Γουέμπλεϊ, εκτός η Γιουνάιτεντ! (Video)


Ο κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τελειωμό. Η Σάντερλαντ ολοκλήρωσε την έκπληξη και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ απ μετά από 120 λεπτά αγώνα και νίκη με 2-1 στα πέναλτι (1-0 καν.διαρκ. 2-1 παρ.)
Η Γιουνάιτεντ έμοιαζε αποφασισμένη να μην χάσει άλλο έναν στόχο την φετινή σεζόν. Ο Τζόνι Έβανς με προβολή από κοντά στο 37′ άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για τους κόκκινους διαβόλους μετά από κόρνερ του Γιανουζάι. Ωστόσο για άλλη μια φορά η Σάντερλαντ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για τους πρωταθλητές. Το ισχνό προβάδισμα παρέμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και εφ’ όσον στον θεσμό του Λιγκ τα εκτός έδρας γκολ μετράνε μόνο στην παράταση οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία του έξτρα ημιώρου. Ήττα 2-1 στο πρώτο ματς για τη Γιουνάιτεντ, νίκη με 1-0 στο δεύτερο και παράταση.

Στο 102′ ο Τσιτσαρίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ. Το πάνω κάτω συνεχίστηκε και στο δεύτερο 15λεπτο με την Σάντερλαντ να παίζει στα ίσα την Γιουνάιτεντ με πολύ τρέξιμο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η Γιουνάιτεντ έβρισκε ανοιχτό γήπεδο, αλλά οι επιθέσεις της απείχαν αρκετά από τα χαρακτηριστούν καλές. Άλλωστε οι «μαύρες γάτες» παρέμεναν απειλητικές. Το απέδειξαν με τρόπο οδυνηρό για την Γιουνάιτεντ στο 119’και μετά από αλλεπάλληλες επιθέσεις. Ο Μπάρνσλεϊ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Ντε Χία έκανε το λάθος της χρονιάς χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί της Σάντερλαντ διακόπηκαν απότομα με τη σέντρα. Στο 120′ ο Τσιτσαρίτο έκανε την προβολή από κοντά για το 2-1 της Γιουνάιτεντ και την ανακούφιση του Μόις. Έστω και με τα χίλια ζόρια ή το …late drama που λένε στο νησί οι διάβολοι είχαν καταφέρει να οδηγήσουν το ματς στα πέναλτι.

Στην αγχωτική διαδικασία μετά από 7 πέναλτι το σκορ ήταν 2-1 και ο Τζόουνς έστειλε την μπάλα στα …πουλιά. Ο Τζόνσον όμως πήρε φόρα και ο Ντε Χία απέκρουσε το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς. Έτσι ο Ράφαελ έπρεπε να σκοράρει όμως ο Μανόνε έκανε την πιο σημαντική επέμβαση της βραδιάς. Με το φτωχό 2-1 για διαδικασία πέναλτι η Σάντερλαντ προκρίθηκε στον τελικό του Γουέμπλει.

 

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr