Home SPORTS NEWS Πήρε Κάλστρομ η Άρσεναλ

Πήρε Κάλστρομ η Άρσεναλ


Τις τελευταίες ώρες η Άρσεναλ πολιορκούσε την Σπαρτάκ Μόσχας για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν και τελικά τα κατάφερε.

Ο Σουηδός μέσος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άαρον Ράμσεϊ που θα παραμείνει εκτός για έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Το σημαντικό είναι ότι ο 31χρονος έχει δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των «16« του Τσάμπιονς Λιγκ παρά τη συμμετοχή του με τη Σπαρτάκ στα προκριματικά.

Ο Κάλστρομ αποτελεί την εναλλακτική επιλογή της Άρσεναλ για τη συγκεκριμένη θέση μετά την αποτυχία απόκτησης του Τζούλιαν Ντράξλερ από τη Σάλκε.

«Ο Κάλστρομ είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής. Είναι ένας μέσος αποδεδειγμένης αξίας, τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τον καλοσωρίζουμε στην Άρσεναλ» ήταν τα πρώτα λόγια του ΑρσένΒενγκέρ για το νέο απόκτημα των «κανονιέρηδων».

Ο παίκτης από την πλευρά του τόνισε: «Η Άρσεναλ είναι ένα εκπληκτικό κλαμπ με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και έμπειρο προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr