Home SPORTS NEWS Πρόκριση και με νίκη στο «Σαν Μαμές» (Video)

Πρόκριση και με νίκη στο «Σαν Μαμές» (Video)


Τα «δόντια» της έδειξε η Ατλέτικο Μαδρίτης και στο… κάστρο του «Σαν Μαμές», καθώς οι «ροχιμπλάνκος», πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με 2η επιτυχία (2-1) κόντρα στη Μπιλμπάο-έχασε πρώτη φορά στην έδρα της-ενώ στους «4» την… περιμένει η Ρεάλ! Η Ατλέτικο, κάτοχος του θεσμού, είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα με 1-0, και έτσι στα ημιτελικά θα… αρπάξει φωτιά η Μαδρίτη!

Το παιχνίδι έγινε κάτω από ισχυρή βροχόπτωση. Η Ατλέτικο έφτασε μάλιστα στην επιτυχία με ανατροπή! Η Μπιλμπάο (με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της) πάλεψε για την πρόκριση, προηγήθηκε, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά η Ατλέτικο δείχνει φέτος… ατσάλινη!

Οι Βάσκοι προηγήθηκαν σε καθοριστικό σημείο, καθώς ο Αντούριθ έκανε το 1-0 στο 42’. Ο Ραούλ Γκαρθία ισοφάρισε στο 55′ και ο Ντιέγκο Κόστα στο 86′, έδωσε και τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος».

Οι συνθέσεις
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιάγο, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Αντέρ Ερέρα (78′ Μπενιάτ), Μίκελ Ρίκο (66′ Ιμπάι Γκόμεθ), Σουσαέτα (73′ Κίκε Σόλα), Μουνιαΐν, Αντούριθ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς (14′ Εμιλιάνο Ινσούα), Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αντριάν Λόπεθ (80′ Σόσα), Κριστιάν Ροντρίγκες, Ντιέγκο Κόστα (91′ Αλντερβάιρελντ).

Αναλυτικά για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας έχουμε:
Τρίτη
Ρεάλ – Εσπανιόλ 1-0 (7′ Χεσέ Ροντρίγκεθ) (1-0)
Τετάρτη
Μπιλμπάο – Ατλέτικο 1-2 (42′ Αντούριθ / 55′ Ραούλ Γκαρθία, 86′ Ντιέγκο Κόστα) (0-1)
Μπαρτσελόνα – Λεβάντε (23:00) (4-1)
Πέμπτη
Σανταντέρ – Σοσιεδάδ (22:00) (1-3)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα Vs Σοθιεδάδ – Σανταντέρ
Ρεάλ Vs Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr