Home SPORTS NEWS Σφοδρή κόντρα Μουρίνιο-Αλαρντάις (video)

Σφοδρή κόντρα Μουρίνιο-Αλαρντάις (video)


Μπορεί το ματς Τσέλσι-Γούεστ Χαμ να έληξε ισόπαλο (0-0), ωστόσο οι προπονητές των ομάδων, έδωσαν… παράταση στον αγώνα μεταφέροντας την αναμέτρηση στη συνέντευξη τύπου.

Μουρίνιο και Αλαρντάις αντάλλαξαν καυστικές δηλώσεις, πετώντας ειρωνικά λεκτικά βέλη ο ένας στον άλλον. Την κόντρα ξεκίνησε ο Ζοζέ κατηγορώντας τον προπονητή των «σφυριών» για το αμυντικό του σύστημα, λέγοντας πώς παίζουν ποδόσφαιρο του 19 αιώνα.

«Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο, όταν μόνο μία ομάδα έχει τέτοια πρόθεση. Αυτό που είδατε σήμερα δεν είναι Premier League. Δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω περισσότερο για να κερδίσουμε ήταν να φέρω ένα τρυπάνι. Ένα τρυπάνι για να γκρεμίσω τον τοίχο που είχε στήσει η Γουέστ Χαμ», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Σαμ Αλαρντάις πάντως, δεν μάσησε. Κατηγόρησε τον «Special 1» για… κλάψα επειδή έχασε, ενώ απαξιωτικά είπε οτι χεσ….ε για τα όσα λέει!

«Το περίμενα πως θα αντιδράσει έτσι. Απλά δεν μπορεί να δεχτεί ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Χεσ…α! Δεν μπορεί να δεχτεί πως τον νίκησα στην τακτική. Μου αρέσει να παίρνω αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι και να βλέπω την Τσέλσι να κλαίγεται. Ο Ζοσέ όπως πάντα… κλαίγεται», δήλωσε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr