Home SPORTS NEWS Τα πιο παράξενα γκολ του 2013 (video)

Τα πιο παράξενα γκολ του 2013 (video)


Γκολ και θέαμα. Δύο χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και κάνουν τους φιλάθλους σε όλο το κόσμο να ζητωκραυγάζουν στις κερκίδες. Ώστοσο δεν είναι λίγες οι στιγμές που τις ποδοσφαιρικές εντυπώσεις «κλέβουν» όχι μόνο οι επιθετικοί που θα σκοράρουν με επιδεξιότητα και τεχνική ένα ωραίο γκολ, αλλά και αυτοί που θα στείλουν την μπάλα στο δίχτυ με κάπως παράξενο και «ανορθόδοξο» τρόπο.

Στην εκπνοή του έτους, απολαύστε τα βίντεο με τα πιο περίεργα γκολ της ποδοσφαιρικής χρονιάς του 2013.

Το γκολ της «κάλτσας»:

Ο Αλεσάντρο Μάτρι σφράγγισε τη νίκη με την κάλτσα! Στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα, ο ιταλός επιθετικός διαμορφώσε το τελικό 2-0 για τους «μπιανκονέρι», σκοράροντας χωρίς το παπούτσι του!

 «Σκόραρα με την κάλτσα, καθώς κάποιος μου πάτησε το πίσω μέρος του παπουτσιού και βγήκε πριν σουτάρω! Ήταν για καλό όπως αποδείχθηκε», δήλωσε ο επιθετικός.

Το γκολ του «σκύλου»:

Στην Αργεντινή αγαπάνε το ποδόσφαιρο και όπως φαίνεται στο βίντεο, η αγάπη για τη «στρογγυλή θεά» αγγίζει και τα τετράποδα. Φέρεπλις «ποδοσφαιριστής-σκύλος» ζήλεψε τη δόξα των Μαραντόνα και Μέσι, μπούκαρε στο γήπεδο και σαν απομηχανής «δωδέκατος» παίκτης, πήρε πάσα και σκόραρε γκολ. Αν και αρκετοί τον κατηγόρησαν για οφσάιντ, το γκολ μέτρησε κανονικά και ο τετράποδος παίκτης, έκανε το γύρο του θριάμβου πανηγυρίζοντας το γκολ.

Το γκολ «φάντασμα»:

Ίσως το πιο διάσημο γκολ του 2013. Χαρακτηρίστηκε γκολ-φάντασμα καθώς η μπάλα «τρύπωσε» στο τέρμα από τρύπα πλαγίως του διχτυού ύστερα από κεφαλιά του Κίσλινγκ, ξεγέλασε τον διαιτητή και χάρισε τη νίκη με 2-1 στη Λεβερκούζεν, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Χοφενχαϊμ.

Το γκολ «των 7 παικτών και 9 δευτερολέπτων» :

Το ρεντ μπουλ δίνει φτερά και οι «7» της Ρέντ Μπουλ Λίψι «πέταξαν» στο τέρμα σε 9 δευτερόλεπτα, με τον Ντάνιελ Φράν να σκοράρει ένα γκολ συλλογικής προσπάθειας στον αγώνα με τη Στουτγκάρδη.

Το γκολ «σέντρα» («the greek way»):

Και τι να «φτουρήσουν» οι «7» της Ρέντ Μπουλ Λίψι μπροστά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης, σκόραρε ουσιαστικά με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή για τη σέντρα, μέσα σε διάστημα μόλις τριών δευτερολέπτων! Ίσως το πιο γρήγορο γκολ παγκοσμίως!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr