Home SPORTS NEWS Υποδοχή σταρ στον Ζέεντορφ (video&photos)

Υποδοχή σταρ στον Ζέεντορφ (video&photos)


Στο Μιλάνο βρίσκεται από την Τετάρτη το απόγευμα ο Κλάρενς Ζέεντορφ, προκειμένου να αναλάβει επίσημα την τεχνική ηγεσία της Μίλαν!

Ο νέος προπονητής των «ροσονέρι» πέταξε από την Βραζιλία, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου μέσω Άμστερνταμ, και στην ιταλική πόλη γνώρισε την αποθέωση.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν δημοσιογράφοι, αλλά και οπαδοί της Μίλαν, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, αν και την ίδια ώρα η αγαπημένη τους ομάδας έπαιζε αγώνα Κυπέλλου με τη Σπέτσια. Από πλευράς Μίλαν υποδέχτηκε τον Ζέεντορφ άνθρωπος της διοίκησης. Ο Ολλανδός επιβιβάστηκε σε πολυτελέστατο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πήγε στο «Σαν Σίρο», όπου τον υποδέχθηκε ο Αντριάνο Γκαλιάνι…

«Είμαι κουρασμένος, θα μιλήσω αργότερα, ελπίζω να πάνε όλα καλά, είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο Ζέεντορφ, ο οποίος υπέγραψε αυτόγραφα και σε φανέλες της Μίλαν!

Να θυμίσουμε πως την Τρίτη ο Ζέεντορφ την Τρίτη έδωσε συνέντευξη Τύπου, χαιρέτησε τον κόσμο της Μποταφόγκο και αποκλαύψε πως σταματάει το ποδόσφαιρο, καθώς είναι ο νέος τεχικός της Μίλαν!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr