Home SPORTS NEWS Χεσέ:«Θέλω τη Χρυσή Μπάλα»

Χεσέ:«Θέλω τη Χρυσή Μπάλα»


Μπορεί στη Ρεάλ Μαδρίτης να υπάρχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και άλλοι κορυφαίοι ποδοσφιαριστές, ωστόσο ο Χεσέ Ροντρίγκεθ καταφέρνει να ξεχωρίζει πιάνοντας από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του δίνει ο Κάρλο Αντσελότι .

Ο νεαρός Ισπανός, γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Ρεάλ, πέτυχε το γκολ που έδωσε την πρόκριση στη βασίλισσα για τα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Αλλά δεν ήταν μόνο το χτεσινό παιχνίδι που έδειξε το πλούσιο ταλέντο του. Ο Ροντρίγκεθ είχε σκοράρει μέσα στο Καμπ Νόου, στην ήττα από τη Μπαρτσελόνα, ενώ είχε πετύχει το νικητήριο τέρμα στο ντέρμπι με τη Βαλένθια (3-2).

Δουλεύει ακόμα περισσότερο για να μεγαλώσει το χρόνο συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα. Και έχει και όνειρα, όπως κάθε φέρελπις ποδοσφαιριστής. Φυσικά να κατακτήσει ό,τι χρυσαφικό κυκλοφορεί με τη Ρεάλ αλλά και να πάρει τη Χρυσή Μπάλα μέσα σε διάστημα… 4 ετών.

«Ονειρεύομαι να κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα μέσα σε τέσσερα χρόνια. Στόχος μου φέτος είναι να πετύχω 10 γκολ. Πρέπει να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου αλλά πάντα σέβομαι τους συμπαίκτες μου. Γνωρίζοντας τους ρόλους κάθε παίκτη στη Ρεάλ πρέπει να προσαρμόζεσαι».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr