Home SPORTS NEWS Έρευνα στην Αγγλία για τα κέρματα (photos)

Έρευνα στην Αγγλία για τα κέρματα (photos)


Σ’ ένα ακόμα αγώνα στην Αγγλία οπαδοί ομάδας πέταξαν κέρματα σε παίκτη αντιπάλου συλλόγου, με την αστυνομία να αναλαμβάνει δράση! Αυτό το θλιβερό γεγονός συνέβη και στον μεγάλο ντέρμπι του Λίβερπουλ, και η αστυνομία του Μέρσεσαϊντ ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα για τα νομίσματα που πέταξαν οι οπαδοί της Έβερτον στον Λουίς Σουάρες!

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία θα ζητήσει από τους υπεύθυνους της Λίβερπουλ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του «Άνφιλντ»! «Οι αξιωματικοί θέλουν την εικόνα από τις κάμερες και θα αξιοποιήσουν κάθε στοιχείο ως μέρος των ερευνών για τον καθορισμό των στοιχείων που αφορούν το περιστατικό. Όποιος έχει πληροφορίες παρακαλείται να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο μη έκτακτης ανάγκης 101 ή στον αριθμό crimestoppers, ανώνυμα», αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση!

Να θυμίσουμε πως ο Ουρουγουανός επιθετικός δέχτηκε κέρματα από οπαδούς των «ζαχαρωτών». Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι οπαδοί της Έβερτον εκτός από τα νομίσματα φέρεται να πέταξαν και άλλα μικροαντικείμενα.

Κάποια στιγμή ο Σουάρες πριν από την εκτέλεση ενός κόρνερ πήρε μάλιστα κέρματα που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και το έδειξε στον διαιτητή του αγώνα, Μάρτιν Άτκινσον.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr