Home SPORTS NEWS Ασταμάτητη η Παρί (video)

Ασταμάτητη η Παρί (video)


Δεν… σταματιέται η Παρί Σεν Ζερμέν! Η πρωταθλήτρια Γαλλίας μπορεί να… ζορίστηκε, αλλά κατάφερε και πήρε τη νίκη με 3-1 μέσα στο «Σαμπάν-Ντελμάς» κόντρα στην Μπορντό και πέρασε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ…

Η Παρί Σεν-Ζερμέν πέτυχε δυο γκολ στο τέλος και έφτασε στην επιτυχία. Πέτυχε μάλιστα την 3η σερί εκτός έδρας, μετά το 5-2 κόντρα στην Μπρεστ στο Κύπελλο και το 2-1 στην Κορσική με την Αζαξιό για το πρωτάθλημα.

Η φιλοξενούμενη έκανε το 1-0 με σουτ Χαβιέρ Παστόρε μέσα από την μεικρή περιοχή, μετά από ωραίο συνδυασμό. Οι «γιρονδίνοι» ισοφάρισαν στο 48’ με τον Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό. Η Παρί έφτασε στη νίκη-πρόκριση με γκολ από τους Αντριέν Ραμπιό και Μπλεζ Ματουιντί στο 86’ και στο 88’

Να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά στην 11άδα της Μπορντό ήταν ο Γκιογιόμ Οαρό, ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του.

Οι συνθέσεις
ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Φομπέρ, Ενρίκε, Σανέ, Ορμπάν, Ν’Γκουεμό (89′ Σερτίκ), Μπιγιογκό Ποκό, Αμπντού Τραορέ (89′ Ομπράνιακ), Ρολάν, Μορίς-Μπελέ, Οαρό (75′ Σεβέ).
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Μαρκίνιος, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Ντιν, Βεράτι (79′ Ματουιντί), Ραμπιό, Παστόρε, Λούκας Μόουρα, Μενέζ (79′ Λαβέτσι), Ιμπραχίμοβιτς (46′ Καβάνι).

Αναλυτικά για τους «8» του Λιγκ Καπ Γαλλίας έχουμε:
Τρίτη
Μπορντό-Παρί Σεν-Ζερμέν 1-3 (48′ Μπιγιογκό Ποκό / 45’+1 Παστόρε, 86′ Ραμπιό, 88′ Ματουιντί)
Τετάρτη
Ναντ – Νις (19:45)
Τρουά – Εβιάν
Λιόν – Μαρσέιγ (21:55)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr