Home SPORTS NEWS Βίντιτς: «Στο… χέρι των παικτών η… αλλαγή»

Βίντιτς: «Στο… χέρι των παικτών η… αλλαγή»


Οι παίκτες οφείλουν να αλλάξουν την κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αντίπαλός του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ να έχει στη συνέχεια καλύτερη εικόνα. Αυτό τόνισε ο Νεανία Βίντιτς, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν φταίει ο Ντέιβιντ Μόγιες για την αρνητική εικόνα του συλλόγου, την ίδια ώρα που ο Κακαβά τόνισε ότι μπορεί να είναι καλύτερος στη συνέχεια!

«Ο προπονητής ήταν ανοιχτός από την αρχή που ήρθε εδώ. Ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει και να επιτύχει», υπογράμμισε αρχικά ο 32χρονος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» και συμπλήρωσε: «Είναι ένας καλός χαρακτήρας. Μιλάει και ενθαρρύνει, αλλά είναι και στο χέρι των παικτών. Είμαστε μια ομάδα και αυτό είναι ευθύνη της ομάδας να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις».

Ο διεθνής άσος μίλησε για την αλλαγή προπονητή που έγινε στην ομάδα του, ενώ στάθηκε και στις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος από την ομάδα. Ανέφερε πως ο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μια δύσκολη περίοδο και υπογράμμισε πως έλειψε από τους «κόκκινους διαβόλους» ένα νικηφόρο σερί για να αλλάξει και την ψυχολογία.
«Είχαμε μια αλλαγή στον προπονητή μας και υπήρχε πολύ έμφαση από τα ΜΜΕ για το πώς θα τα πάμε, αλλά οι προσδοκίες μου στην αρχή της σεζόν ήταν οι ίδιες. Είναι τα ίδια κάθε χρόνο, όχι γιατί είχαμε ένα νέο προπονητή», είπε ο Νεμάντια Βίντιτς και συνέχισε: «Αυτές οι προσδοκίες, είναι των παικτών, της ομάδας, των φιλάθλων και του προπονητή. Στην Γιουνάιτεντ υπάρχει πάντα η απαίτηση να κερδίζεις παιχνίδια και τρόπαια. Είχαμε μια δύσκολη αρχή στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν είχαμε το νικηφόρο σερί που θα μας δώσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση».

Ο Σίντζι Κακαβά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, επισήμανε πως θα κοιτάξει να αυξήσει την σωματική του δύναμη, δουλεύοντας περισσότερο και έτσι να γίνει καλύτερος…
«Νομίζω ότι ακόμα μπορώ να αυξήσει τη δύναμη μου. Δεν είμαι ο ψηλότερος ή ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής, για αυτό πρέπει να δουλέψω το σώμα μου περισσότερο», τόνισε ο 24χρονος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» και πρόσθεσε: «Οι μικρόσωμοι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ καλοί στο να χρησιμοποιούν σωστά το σώμα τους και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αντιλαμβάνομαι ότι στην Αγγλία είναι πολύ σκληρό το πρωτάθλημα και ξέρω ότι πρέπει να γίνω πιο δυνατός».
Να αναφέρουμε πως ο διεθνής Ιάπωνας άσος μέχρι στιγμής φέτος έχει 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας πετύχει τρία τέρματα και μοιράσει δυο ασίστ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr