Home SPORTS NEWS Διπλή ενίσχυση για Ρόμα

Διπλή ενίσχυση για Ρόμα


Η Ρόμα κατάφερε να συμφωνήσει με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν. Τον ήθελε η Μίλαν, μετά η Ιντερ, στη συνέχεια έγινε φαβορί η Νάπολι και τελικά φαίνεται πως καταλήγει στην ιταλική πρωτεύουσα!

Ο Βέλγος χαφ που αγωνιζόταν στη Κάλιαρι για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο έγινε πρωταγωνιστής καθώς η μία μετά την άλλη οι ομάδες του Καμπιονάτο προσπάθησαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Αρχικά όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε στη Μίλαν, λίγες μέρες μετά πήρε κεφάλι η Ιντερ, το βράδυ της Κυριακής η Νάπολι είχε τον πρώτο λόγο και τη Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής πήγε στη Ρώμη για να υπογράψει με τη Ρόμα.

Τα πρώτα στοιχεία για το συμβόλαιο του ταλαντούχου μέσου κάνουν λόγο για 3 εκατ. ευρώ στη Κάλιαρι για δανεισμό ως το καλοκαίρι και άλλα 6,5 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν για το 50% των δικαιωμάτων του (συνιδιοκτησία).

Απέκτησε και Παρέδες

Από εκεί και πέρα, η Ρόμα έχει συμφωνήσει με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του μέσου Λεάντρο Παρέδες, που έφτασε ήδη με τη σειρά του στην «Αιώνια Πόλη». Η συμφωνία είναι για δανεισμό του για 1,5 χρόνο, με οψιόν αγοράς που φτάνει στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως επειδή η Ρόμα δεν έχει ελεύθερη θέση ξένου, ο Παρέδες θα παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr