Home SPORTS NEWS Η αστυνομία ένωσε δύο μισητές αντιπάλους

Η αστυνομία ένωσε δύο μισητές αντιπάλους


Το μίσος μεταξύ Νιουκάστλ και Σάντερλαντ κρατάει εδώ και πολλά χρόνια όμως αυτό δεν εμπόδισε τους δύο συλλόγους να αποφασίσουν να συνεργαστούν κατά της αστυνομίας της πόλης.

Η αστυνομία θέλει οι αγώνες μεταξύ των δύο να λάβουν μέρος νωρίς το μεσημέρι και να περιοριστούν οι οπαδοί των δύο ομάδων ώστε να αποφευχθούν επεισόδια. Οι δύο σύλλογοι όμως δεν είναι συμφωνοι με αυτές τις κινήσεις και αποφάσισαν να εκδόσουν ανακοίνωση προς τη Πρέμιερ Λιγκ δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η θέση τους είναι εναντίον των αρχών.

Οι «καρακάξες» φιλοξενούν τη Σάντερλαντ 1 Φεβρουαρίου και οι δύο πλευρές θέλουν να αποφύγουν επεισόδια όπως αυτά που έγιναν στις προηγούμενες συνευρέσεις των οπαδών των δύο ομάδων. Την τελευταία φορά στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έγιναν 100 προσαγωγές ενώ ένας οπαδώς της Νιουκάστλ φυλακίστηκε για γροθιά σε άλογο της αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα τελευταία χρόνια, η αστυνομία της Βορειοανατολικής Αγγλίας αρνήθηκε κάθε πρόταση μας για διεξαγωγή του αγώνα αργότερα από την ώρα που ήθελε η αστυνομία. Η απόφαση των αρχών είναι να μην δώσουν το παρών σε αγώνες αργότερα από τις 13:30 (τοπική ώρα) κάτι που επιβεβαίωσαν και στη Πρέμιερ Λιγκ. Η δήλωση της αστυνομίας λοιπόν ότι δεν αλλάζει ώρες διεξαγωγής αγώνων του αγγλικού πρωταθλήματος είναι ψευδής και παράλογη και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον τρόπο που έχουμε συνεργαστεί τόσα χρόνια για τα μεταξύ μας ντέρμπι.

Λόγω αυτής της δήλωσης λοιπόν, Νιουκάστλ και Σάντερλαντ ανακοινώνουν ότι όλοι οι μελλοντικοί αγώνες των δύο ομάδων θα πρέπει να βολεύουν τους δύο συλλόγους, τη διοργανώτρια αρχή και τα κανάλια που έχουν τηλεοπτικά δικαιώματα και περιμένουνε η αστυνομία να αστυνομεύσει τα παιχνίδια, ιδίως αν λάβουμε υπόψην μας τα έξοδα που έχουν οι δύο σύλλογοι για τις ειδικές αστυνομικές προστασίες».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr