Home SPORTS NEWS Θέλει να φύγει από τη Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν

Θέλει να φύγει από τη Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν


Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν θέλει να φύγει από τη Τσέλσι σύμφωνα με τον μάνατζερ του. Προτιμότερος προορισμός για τον νεαρό ποδοσφαιριστή αποτελεί το γερμανικό πρωτάθλημα.

O 22χρονος επιθετικός μέσος πήγε στους «μπλε» από τη Γκενκ πριν από δύο χρόνια αλλά έχει αγωνιστεί βασικός μόνο σε δύο παιχνίδια και δόθηκε δανεικός πίσω στη Γκενκ και στη Βέρντερ Βρέμης. Ο μάνατζερ του Βέλγου συναντήθηκε με τους διοικούντες του λονδρέζικου συλλόγου και τους μετέφερε της επιθυμία του πελάτη του να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Ντε Κόστερ δήλωσε ότι Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντε Μπρούιν αλλά τόνισε ο ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στη Μπουντεσλίγκα με τη Βόλφσμπουργκ να αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό.

«Ένα ακόμα δανεισμός δεν θα ήταν καλή εξέλιξη ούτε για τον παίκτη ούτε για την ομάδα. Είναι χρονιά Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Κέβιν θέλει να παίζει περισσότερο. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε αν θα υπάρξει κάποια συμφωνία με τη Τσέλσι. Θα μιλήσω με τον παίκτη και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Η επιθυμία του είναι να πάει στη Μπουντεσλίγκα. Έχουν υπάρξει συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ και με άλλες ομάδες» ήταν τα λόγια του ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr