Home SPORTS NEWS Θα πάει στο Γκαλά ο Ρονάλντο

Θα πάει στο Γκαλά ο Ρονάλντο


Τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει το “παρών” στο Γκαλά της FIFA για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς που πέρασε. Αυτό δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από το τέλος του αγώνα με τη Θέλτα τονίζοντας πως θα παραβρεθεί στην εκδήλωση ανεξαρτήτων των πιθανοτήτων που έχει για να κατακτήσει την “Χρυσή Μπάλα”.

Για το αν θα πάει στην εκδήλωση της FIFA: «Θα πάω στο Γκαλά. Δεν ξέρω εάν είναι δίκαιο να κερδίσω. Εάν κερδίσω, θα είναι υπέροχο. Εάν πάλι όχι, τότε θα συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθάω τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Πορτογαλίας, όπως κάνω πάντα»

Για το γεγονός πως έφτασε τα 400 γκολ στην καριέρα του: «Προτεραιότητα για εμένα είναι να κερδίζουμε. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Θέλτα, αφού ήταν σαν να έχουν παρκάρει… πούλμαν μπροστά από την εστία τους. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και αυτό που θέλουμε είναι να πλησιάσουμε τις ομάδες που είναι στην κορυφή και να τις ξεπεράσουμε».

Για τον θάνατο του Εουσέμπιο: «Ευχαριστώ όλα τα Μέσα για τις αναφορές που έκαναν για εκείνον. Είμαστε και οι δύο Πορτογάλοι και η Πορτογαλία αισθάνθηκε τη συμπάθεια της Ισπανίας και ολόκληρου του κόσμου. Και τα δύο γκολ που πέτυχα ήταν για εκείνον. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, με βοήθησε πολύ και ήταν πάντα κοντά στην εθνική Πορτογαλίας. Χθες ήταν μία πολύ άσχημη ημέρα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr