Home SPORTS NEWS «Καθάρισε» με Ολαϊτάν!

«Καθάρισε» με Ολαϊτάν!


Οι αλλαγές του Μίτσελ, Φουστέρ και Ολαϊτάν άλλαξαν την κακή εικόνα του Ολυμπιακού με τον Νιγηριανό να σκοράρει και να κάνει τα πάντα στο γήπεδο για να φτάσουν οι πρωταθλητές σε άνετη επικράτηση(2-0)

Έξαλλος έγινε ο Μίτσελ με την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Έριξε στο ματς Ολαϊτάν και Φουστέρ και αυτοί άλλαξαν πλήρως την εικόνα των πρωταθλητών και με πρωταγωνιστή τον Νιγηριανό, οδήγησαν τους πρωταθλητές στην δέκατη νίκη στο Καραϊσκάκη απέναντι στον ψυχωμένο Λεβαδειακό (2-0).

Με 4-4-1-1 παρέταξε ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στην επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα, απέναντι στο 5-4-1 του Καραγεωργίου. Οι παίκτες του Λεβαδεικού έκλεισαν καλά τους χώρους και δεν επέτρεψαν στους ερυθρόλευκους να κάνουν το γνωστό παιχνίδι των πολλών ευκαιριών στην έδρα τους. Ναι μεν είχαν την κατοχή, δεν έπειθαν όμως με τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Στο 7′ ο Βάις έχασε τεράστια ευκαιρία πλασάροντας άουτ σε κενό τέρμα. Προοδευτικά η επιλογή του Καραγεωργίου να παίξει με τρία στόπερ δικαιώθηκε. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα καθώς τα μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων έβγαιναν με πολύ τρέξιμο την ώρα που οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Στο 38′ από το λάθος του Αβράαμ ο Ροτζέριο απώλεσε σημαντική ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας. Πολλά τα προβλήματα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, ο Μίτσελ με το κλείσιμο ήταν έξαλλος, ενώ ακούστηκαν και οι πρώτες γκρίνιες από την εξέδρα. Ο Ολυμπιακός όφειλε να αλλάξει πολλά.

Ο Μίτσελ λοιπόν, που δεν καταλαβαίνει από πρόσωπα πέταξε έξω Μήτρογλου και Βάις και έριξε στο ματς Φουστέρ και Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός ήταν όλος ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος. Πρώτα σκόραρε (54′) μετά την συνεργασία με Σαβιόλα και Φουστέρ για το προβάδισμα του Ολυμπιακού και την αποκατάσταση των ισορροπιών και ύστερα είχε 3-4 καλές στιγμές για να βάλει και δεύτερο τέρμα, ωστόσο ήταν μέσα σε όλες τις καλές στιγμές των πρωταθλητών.

Όπως και να χει ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού αν και όλοι οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με περισσότερη διάθεση και κυρίως διαφορετική νοοτροπία. Πίεσαν περισσότερο κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και έφταξαν 10 τελικές σε αντίθεση με το απόλυτο μηδέν του Λεβαδειακού στην επίθεση.

Το 2-0 ήρθε με κάθετη του Ντομίνγκες στην πλάτη άμυνας του Λεβαδειακού και τον Χολέμπας να σουτάρει δυνατά (82′). Πολύ ωραίο γκολ που καταχειροκροτήθηκε στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός πρώτα καθάρισε το ματς και τα πράγματα απλοποιίθηκαν περισσότερο με την δεύτερη κίτρινη-αποβολή του Μάντζιου ο οποίος κατέβασε την μπάλα με το χέρι. Οι ερυθρόλευκοι που σκοράρουν κατά μέσο όρο 3.5 γκολ στην έδρα τους πήραν το δέκατο συνεχόμενο ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Αβραάμ, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Βάις (46′ Φουστέρ), Κάμπελ, Σαβιόλα (73′ Ντομίνγκες), Μήτρογλου (46′ Ολαϊτάν).

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Εντινγκά.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Πέδρο Σας (85′ Σκέμπης), Ροζέριο, Μάντζιος, Κώτσιος, Κονέ (66′ Μάγκας), Γεωργίου, Καπό (66′ Νικολακάκης), Χαραλάμπους, Ιντζίδης .

Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Βασιλείου, Σκέμπης, Νικολακάκης, Μάγκας, Γιάντσης, Ορτέγα.

Γκολ:  54′ Ολαϊτάν, 82′ Χολέμπας / –

Κίτρινες: 62′ Παπαδόπουλος / 60′ Κώτσιος, 62′ Μάντζιος

Κόκκινες: – / 87′ Μάντζιος (2η κίτρινη)

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής, δείτε τη βαθμολογία και τα στατιστικά, καθώς και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Τα πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. 2-0

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NS2
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS4
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17:15 NS3
ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – Ο.Φ.Η. 19:30 NS1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η επόμενη αγωνιστική (21η)

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 15:00 NS2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:30 NS2

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 15:00 NS2
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Ο.Φ.Η. 17:15 NS7
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 NS4
Π.Α.Ο.Κ. – ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS1

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ19:30 NS1

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr