Home SPORTS NEWS Καταιγίδα… «Μπάρτσα» (videos)

Καταιγίδα… «Μπάρτσα» (videos)


Η Λεβάντε προηγήθηκε ξανά, με τον Λουκά Βύντρα να… σκοράρει ξανά κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αλλά οι «μπλαουγκράνα»… έφεραν τούμπα το παιχνίδι στο πλαίσιο των ρεβάνς για τους «8» του Κυπέλου Ισπανίας, φτάνοντας σε νέο θρίαμβο, αυτή τη φορά με 5-1. Σε ματς που έγινε κάτω από πολλή βροχή, ενώ η «Μπάρτσα» είχε νικήσει και στον πρώτο αγώνα με 4-1!

Με κεφαλιά του Έλληνα διεθνή αμυντικού, μετά από κόρνερ και τη μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Σέρχι Ρομπέρτο, καταλήγοντας στα δίχτυα του Πίντο, η Λεβάντε άνοιξε το σκορ (0-1). Το τέρμα χρεώθηκε ως αυτογκόλ, αλλά είχε συμμετοχή ο Βύντρα, που κέρδισε στην κεφαλιά του αντιπάλους του και τον Πουγιόλ .

Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα επέβαλε το «νόμο» της και έφτασε στην νίκη με γκολ από τους Αντριάνο (28’), Πουγιόλ (44’), Αλέξις Σάντσες (50’, 52’) και Φάμπρεγκας…

Οι συνθέσεις…
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Μπάρτρα, Πουγιόλ, Αντριάνο, Σονγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ινιέστα (46′ Πέδρο), Αλέξις Σάντσες (78′ Μαστσεράνο), Τέγιο, Φάμπρεγκας (69′ Αφελάι).
ΛΕΒΑΝΤΕ: Χάβι Χιμένεθ, Ναγκόρε, Βύντρα, Χουανφράν, Καράμπελας, Ελ Αντουά, Καμαράσα, Σέρζιο Πίντο (32′ Νονγκ), Πέδρο Ρίος, Ρουμπέν Γκαρθία (72′ Τζόρντι Λόπεθ), Άνχελ (59′ Παγιαρδό).

Αναλυτικά για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας έχουμε:
Τρίτη
Ρεάλ – Εσπανιόλ 1-0 (7′ Χεσέ Ροντρίγκεθ) (1-0)
Τετάρτη
Μπιλμπάο – Ατλέτικο 1-2 (42′ Αντούριθ / 55′ Ραούλ Γκαρθία, 86′ Ντιέγκο Κόστα) (0-1)
Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 5-1 (28′ Αντριάνο, 44′ Πουγιόλ, 50′, 52′ Αλέξις Σάντσες, 68′ Φάμπρεγκας / 9′ αυτ. Σέρτζι Ρομπέρτο) (4-1)
Πέμπτη
Σανταντέρ – Σοσιεδάδ (22:00) (1-3)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά
Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ ή Σανταντέρ
Ρεάλ-Ατλέτικο

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr