Home SPORTS NEWS Μέσι: «Με πολλές επιτυχίες το 2014»!

Μέσι: «Με πολλές επιτυχίες το 2014»!


Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην πήρε την 5η σερί «Χρυσή Μπάλα», αλλά ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει αφήσει πίσω του το 2013, χρονιά και με τραυματισμούς για τον ίδιο, και περιμένει το 2014 να είναι γεμάτο επιτυχίες τόσο με τη Μπαρτσελόνα, όσο και με την εθνική του ομάδα

Ο 25άχρονος διεθνής άσος, έχοντας επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον σχεδόν δίμηνο τραυματισμό του (έχει ήδη 4 γκολ μέσα στο 2014), μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Perform», υπογραμμίζοντας πως θέλει μια χρονιά γεμάτη… χαρά!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω μπόλικη επιθυμία να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο μετά από τόσο διάστημα που έμεινα εκτός. Είμαι τυχερός γιατί αισθάνομαι καλύτερα σταδιακά και οραματίζομαι μία σπουδαία σεζόν όχι μόνο με τη Μπαρτσελόνα αλλά και την Αργεντινή. Κάθε χρόνο ξεκινώ με την ίδια νοοτροπία να έχω μία καλή χρονιά. Να συνεχίσω να προοδεύει και να βελτιώνομαι και να βρίσκομαι πάντα στο ίδιο επίπεδο. Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο έχουμε πολλά σημαντικά πράγματα με τη Μπαρτσελόνα: Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα και Κύπελλο, και αυτό δεν είναι κίνητρο μόνο για μένα αλλά για όλους μας ώστε να εξελισσόμαστε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr