Home SPORTS NEWS Με τον Εουσέμπιο στη φανέλα!

Με τον Εουσέμπιο στη φανέλα!


Για… πάντα θα αγωνίζεται με τη Μπενφίκα ο Εούσεμπιο! Οι «αετοί» θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου άσου, με μια ξεχωριστή ενέργεια, καθώς όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των «αετών», από την ερχόμενη σεζόν η εικόνα του «Μαύρου Πάνθηρα» θα βρίσκεται στις φανέλες της ομάδας, που αγάπησε ο Εουσέμπιο!

Συγκεκριμένα, ο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα ανέφερε πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο μια εικόνα του Εουσέμπιο θα φιγουράρει στις φανέλες των ποδοσφαιριστών, αλλά και σε ολόκληρο το επίσημο υλικό του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Λισαβόνας αποφάσισε να αναρτηθούν σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας, αφίσες με τον Εουσέμπιο και την λέξη «ευχαριστώ»!

Να θυμίσουμε πως η Πορτογαλία αποχαιρέτησε τη Δευτέρα τον Εουσέμπιο αρχικά με μια μεγαλοπρεπή τελετή στο «Ντα Λουζ», ενώ η νεκρική πομπή συνεχίστηκε στους δρόμους της Λισαβόνας, πριν καταλήξει στον καθεδρικό ναό της πόλης, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ενώ στη συνέχεια ο πρώην μεγάλος άσος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία… Στη χώρα κηρύχθηκε από το Σάββατο τριήμερο πένθος, αλλά οι τιμές στη μνήμη του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της χώρας, δεν πρόκειται να σταματήσουν!

Φυσικά έξω από το «Ντα Λουζ» υπάρχει επιβλητικά το άγαλμά του! Τη Δευτέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφιέρωσε τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Ρεάλ με αντίπαλο τη Θέλτα στη μνήμη του Εουσέμπιο, στον οποίο οφείλει πολλά, όπως και ο ίδιος έχει πει…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr