Home SPORTS NEWS Πήρε εκδίκηση η Σοσιεδάδ (video)

Πήρε εκδίκηση η Σοσιεδάδ (video)


Η Σοσιεδάδ επικράτησε 1-0 της Βιγιαρεάλ και προκρίθηκε στους «8» του Κόπα Ντελ Ρέι.

Λίγες ημέρες φαίνεται πως είναι αρκετές για να αλλάξουν πολλά σε δύο ομάδες και να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Τη Δευτέρα (16/1) η Βιγιαρεάλ υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ στο «Ελ Μαδριγάλ» και τη διέλυσε με το εμφατικό 5-1

Παρόλα αυτά, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο στη ρεβάνς του 0-0 του «Ανοέτα» οι Βάσκοι πήραν τη δική τους εκδίκηση επικρατώντας 1-0 για να προκριθούν με αυτόν τον τρόπο στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο 15′ οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Περμπέ Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού που έδωσε τη πρόκριση στους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 32ο λεπτό ο Ρος μετά από ασταθή απόκρουση του Χουάν Κάρλος.

Οι γηπεδούχοι βέβαια θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης, όμως ο Περμπέ δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Η απόφαση του διαιτητή πάντως είναι ίσως… τραβηγμένη καθώς ο Ούτσε φαίνεται να έχει κάνει θέατρο.

Βιγιαρεάλ: Κάρλος, Πάντιτς (59’ Μάριο), Μουσάτσιο. Γκάμπριελ, Τζόκιτς, Πίνα, Μπρούνο, Πέρεζ (58’ Ακίνο), Γκόμεζ (65΄Ούτσε), Περέιρα, Περμπέτ.

Σοσιεδάδ: Ζουμπικαράι, Μαρτίνεθ, Ανσοτέγκι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Ρος (60’ Ζουρουτούζα), Γκαζτανάγκα, Ελουστόνδο, Πριέτο, Κάστρο (77’ Γκρίτσμαν), Σεφέροβιτς (67’ Κάρλος Βέλα).


Αναλυτικά για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας έχουμε (στις παρενθέσεις τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων):

Τρίτη
Αλμερία – Σανταντέρ 0-2 (61′ Μαριάνο Σανθ, 79′ Ρουμπέν Ντουράν) (1-1)
Ατλέτικο – Βαλένθια 2-0 (51’ Γκοντίν, 89’ Ραούλ Γκαρσία) (1-1)

Τετάρτη
Εσπανιόλ – Αλκορκόν 4-2 (0-1)
Μπιλμπάο – Μπέτις 2-0 (0-1)
Λεβάντε – Ράγιο Βαγιεκάνο (0-0) (22:30)
Οσασούνα – Ρεάλ (0-2)

Πέμπτη
Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 0-1 (32′ Ρος) (0-0)
Χετάφε – Μπαρτσελόνα (0-4) (23:00)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr