Home SPORTS NEWS Πήρε Ντονγκ-Γουόν η Ντόρτμουντ (photos)

Πήρε Ντονγκ-Γουόν η Ντόρτμουντ (photos)


Στη Ντόρτμουντ υπέγραψε ο Γι Ντονγκ-Γουον και ο 22χρονος Νοτιοκορεάτης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα θα ενσωματωθεί με τους Βεστφαλούς από το καλοκαίρι. Αγωνίζεται με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ, δανεικός από τη Σάντερλαντ και τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό του με τις «μαύρες γάτες», οπότε μπορούσε να έρθει σε συμφωνία με ομάδα της αρεσκείας του.
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Μίχαελ Ζορκ, αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, ανέφερε: «Ο Ντονγκ-Γουόν Γι είναι ένας επαγγελματίας, ο οποίος μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις στην επίθεση. Είμαστε ευχαριστημένοι που μπορούμε να προσθέσουμε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μας ως ελεύθερο στο τέλος της σεζόν».

Τον Όλα Τζον μέχρι το τέλος της χρονιάς πήρε το Αμβούργο, δανεικό από τη Μπενφίκα. Ο 21άχρονος επιθετικός είχε μόλις πέντε συμμετοχές με τους «αετούς» και έτσι αποφασίστηκε από την πορτογαλική ομάδα να δοθεί δανεικός. Ο Ολλανδός άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε και έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του γερμανικού βορρά!

Η Χαλ συνεχίζει την ενίσχυση της, καθώς μετά τον Νίκιτσα Γέλαβιτς πήρε (από τη Γουέστ Μπρομ) και τον επιθετικό, τον Σέιν Λονγκ, ο οποίος υπέγραψε για τριάμισι χρόνια. «Μετά τη συνάντηση με τον προπονητή και σεβόμενος όσα έχει κάνει ως προπονητής και ως παίκτης ήμουν χαρούμενος που θα αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο για την καριέρα μου εδώ και ελπίζω να σκοράρω μερικά γκολ και να βοηθήσω στο να βελτιωθεί η θέση της ομάδας μας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Φιορεντίνα παρουσίασε τον Αντόνιο Ροσάτι. Ο 30άχρονος τερματοφύλακας που ανήκει στη Νάπολι, έπαιζε στη Σασσουόλο δανεικός και υπό το ίδιο καθεστώς θα συνεχίσει και στη νέα του ομάδα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr