Home SPORTS NEWS Τα σιωπηλά γενέθλια του Σουμάχερ

Τα σιωπηλά γενέθλια του Σουμάχερ


Τα 45α γενέθλιά του έχει σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ. Οι φίλοι του ετοιμάζουν σιωπηλή συγκέντρωση ντυμένοι στα κόκκινα, καλλιτέχνης του αφιέρωσε γλυπτό στην άμμο ενώ κυκλοφόρησε το διάγραμμα με τις κρανιοεγεκφαλικές κακώσεις.

Η σελίδα στο Facebook της ομάδας της Φόρμουλα Ένα αναφέρει ότι τα μέλη των Club Scuderia Ferrari θέλοντας να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς τον Σουμάχερ οργανώνουν “μία σιωπηλή συγκέντρωση ντυμένμοι στα κόκκινα” έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται από την Κυριακή.

Μέλη των κλαμπ της Φερράρι από τη Γαλλία και την Ιταλία μετέβησαν στην Γκρενόμπλ σήμερα το πρωί με λεωφορεία που είχε ναυλώσει η εταιρεία.

Όπως μεταδίδει στην ιστοσελίδα του το BBC, ο εκπρόσωπος της Φερράρι, ο Ρενάτο Μπισινιάνι, δήλωσε ότι οι θαυμαστές του Σουμάχερ κλήθηκαν να ντυθούν στα κόκκινα και να κρατούν σημαίες της εταιρείας και επέμεινε ότι η διοργάνωση δεν αποσκοπεί στην προώθηση της εταιρείας ή των πελατών της.

Στο μεταξύ το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δημοσίευσε γράφημα με τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα που έχει υποστεί.

Οι πιθανοί κίνδυνοι που διατρέχει η υγεία του, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι γνωστικά προβλήματα και απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας κι επιληψία ή ακόμα και θάνατος.

Την ίδια ώρα, ο Σούνταρσαν Πατνάικ έφτιαξε ένα γλυπτό άμμου με το πρόσωπο του θρυλικού πιλότου, ενώ δεν παραλείπει να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση “get well soon”.

Ο 36χρονος καλλιτέχνης έχει εκπροσωπήσει την Ινδία σε περισσότερα από 50 διεθνή πρωταθλήματα γλυπτικής στην άμμο και έχει κερδίσει 27 εξ αυτών.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr