Home SPORTS NEWS Video: Τύφλα… στο μεθύσι ο Κίρικες

Video: Τύφλα… στο μεθύσι ο Κίρικες


Όλο τον… Βόσπορο ήπιε ο Βλαντ Κίρικες στην πατρίδα του με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί «τύφλα» στο μεθύσι! Η Τότεναμ αυτό το σαββατοκύριακο δεν είχε υποχρεώσεις στην Αγγλία, καθώς έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο (έχασε 2-0 εκτός από την Άρσεναλ) και ο διεθνής αμυντικός πήρε άδεια για να πάρει στην Ρουμανία…. Μόνο που εκεί παρασύρθηκε…

Συγκεκριμένα, βρέθηκε με πρώην συμπαίκτες του στη Στεάουα, που ήθελαν να βγουν έξω. Βλέπετε, η πρωταθλήτρια Ρουμανίας μόλις είχε επιστρέψει στις βάση της από τη νότια Ισπανία, όπου έκανε μίνι προετοιμασία, λόγω της διακοπής των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων και οι παίκτες της Στεάουα θέλησαν να ξεδώσουν! Μόνο που κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, μαζί και ο Κίρικες! Θα τους επηρέασε και τσουχτερό κρύο που κάνει στην Ρουμανία!

Ο Βλάντ Κίρικες δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Όταν αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, άρχισε να περπατάει… τοίχο, τοίχο, πήγε να τον κρατήσει η κοπέλα του, αλλά την έριξε και αυτή κάτω στο χιόνι! Την ίδια ώρα που και οι παίκτες της Στεάουα έπεφταν κάτω σαν… ζαλισμένα κοτόπουλα! Βέβαια οι Ρουμάνοι έβγαλαν στη δημοσιότητα αυτό το βίντεο που τράβηξε κάποιος με τον Κίρικες να κάνει… 8άρια!  Το επόμενο ματς της Τότεναμ είναι με την Μάντσεστερ Σίτι εντός την Τετάρτη, με τον Κίρικες να μην… βλέπει μάλλον την 18άδα! Αν έχει ξεμεθύσει βέβαια!

Δείτε το απίστευτο βίντεο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr