Home SPORTS NEWS «Ανταρσία» από Σανταντέρ! (videos)

«Ανταρσία» από Σανταντέρ! (videos)


Απίστευτες σκηνές έλαβαν μέρος πριν από την έναρξη του αγώνα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με τη Σοσιεδάδ. Οι ποδοσφαιριστές της Σανταντέρ αρνήθηκαν να αγωνιστούν για το θεσμό του Κυπέλλου, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν παραιτήθηκε!

Η Σανταντέρ τα τελευταία χρόνια πηγαίνει όλο και χαμηλότερα με το βαρέλι να μην έχει πάτο. Ο κόμπος όμως, έφτασε στο χτένι για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι είναι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. Για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα. Έτσι, αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στη Σοσιεδάδ, εκτός αν η διοίκηση παραιτούταν.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και για το λόγο αυτό, οι παίκτες πήραν κανονικά θέση στον αγωνιστικό χώρο και πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, δήλωσαν την παραίτησή τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις έγινε αυτό, οι παίκτες της Σοσιεδάδ τους αγκάλιασαν δείχνοντας πως καταλαβαίνουν την κατάστασή τους, την ώρα που οι οπαδοί του συλλόγου αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή τους αυτή.

Ο διαιτητής, Τζιλ Μανζάνο δεν ήταν σίγουρος αν πρέπει να διακόψει το παιχνίδι αλλά τελικά μόλις στα 40” αποφάσισε να το διακόψει και με το αποτέλεσμα αυτό η Σοσιεδάδ πήρε την πρόκριση στα «χαρτιά» με 3-0 και θα βρεθεί αντιμέτωπη στον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το άρθρο 77 της ισπανικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας, η Σανταντέρ κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού μέχρι και ενός έτους, ενώ θα της επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο. Κάτι που σημαίνει ότι με τα ήδη οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, μπορεί να την εξαφανίσουν από τις επαγγελματικές κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε, ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η Σανταντέρ είναι πρώτη στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας ενώ στο Κύπελλο είχε πραγματοποιήσει εκπλητική πορεία αποκλείοντας εκτός των άλλων τη Σεβίλλη και την Αλμερία.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr