Home SPORTS NEWS Αποθέωση Σιμεόνε από Μαρτίνο

Αποθέωση Σιμεόνε από Μαρτίνο


Το Σάββατο το πρόγραμμα στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει το σπουδαίο ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη και ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Τάτα Μαρτίνο, αποθέωσε τον ομόλογό του και συμπατριώτή του στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε! Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε μάλιστα πως ο Σιμεόνε έχει δουλέψει περισσότερο την ομάδα του από ότι εκείνος.

«Πιστεύω πως ο Σιμεόνε έχει κάνει εντυπωσιακότερα πράγματα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από ό,τι εγώ στην Μπαρτσελόνα», τόνισε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε: «Πρέπει να δεις την ομάδα που έχω εγώ και την ομάδα που έχει εκείνος, από τότε που πήγε εκεί».

Ο Τάτα Μαρτίνο τόνισε πάντως ότι για τη Μπαρτσελόνα υπάρχει και το πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου την Τετάρτη εντός κόντρα στην Χετάφε. «Πρώτα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Χετάφε. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος μετά για να σκεφτούμε το πρωτάθλημα και την Ατλέτικο. Τα ματς αυτής της εβδομάδας έχουν συζητηθεί περισσότερο έξω από ότι μέσα στα αποδυτήρια», ανέφερε!

Το ίδιο ισχύει και για την Ατλέτικο, η οποία παίζει πάντως την Τρίτη εκτός απέναντι στην Βαλένθια…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr