Home SPORTS NEWS «Εκδίκηση» και πρόκριση στους «4» (video)

«Εκδίκηση» και πρόκριση στους «4» (video)


Η Ρόμα πήρε εκδίκηση από την Γιουβέντους για τη “βαριά” ήττα στο πρωτάθλημα και με το “χρυσό” γκολ του Ζερβίνιο έριξε στο “καναβάτσο” τη Γηραιά Κυρία και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Σε ένα μέτριο ματς στο κατάμεστο “Ολίμπικο” με λιγοστές φάσεις, πολλά λάθη και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, οι “τζιαλορόσι” με τον Βασίλη Τοροσίδη βασικό και αναντικατάστατο, εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν και σημείωσαν το γκολ που τους έστειλε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 79′ ο Στρούτμαν μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, ο Στοράρι δίστασε να βγει και ο Ζερβίνιο εξ επαφής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία.

Οι “μπιανκονέρι” δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να ασκήσουν πίεση στη άμυνα της Ρόμα ενώ οι πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας από τον Αντόνιο Κόντε είχαν άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι της “Κυρίας”. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε στον πάγκο τους Μπουφόν, Γιορέντε, Τέβες και Πογμπά ενώ οι διορθωτικές κινήσεις που επιχείρησε να κάνει μετά το γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι δεν απέδωσαν.

Στην ημιτελική φάση η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νάπολι – Λάτσιο .

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr