Home SPORTS NEWS Τα… καβούρια του Γιανουζάι «δάγκωσαν» την Μελίσα

Τα… καβούρια του Γιανουζάι «δάγκωσαν» την Μελίσα


Ούτε ένα ραντεβού δεν μπορείς να βγείς όταν είσαι διάσημος ποδοσφαιριστής! Ακόμα και αν καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις από τους παπαράτσι, υπάρχει κίνδυνος να σου έρθει «καρφωτή» από τη κοπέλα! Κάτι τέτοιο έπαθε ο Αντνάν Γιανουζάι που βγήκε ραντεβού με κοπέλα «gold digger».

Ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ έβγαλε για φαγητό την 25άχρονη Μελίσα σε αλυσίδα fast food με κοτόπουλα. Τόσο πολύ απογοητεύτηκε η κοπέλα, που γνωστοποίησε την ιστορία του ραντεβού της στην κουτσομπολίστικη εφημερίδα «Sun», χαρακτηρίζοντας τον Γιανουτζάι τσιγκούνη. Σύμφωνα με την κοπέλα, ο άσος της Μάντσεστερ πλήρωσε για το γεύμα 18 λίρες (περίπου 21 ευρώ) και στην συνέχεια πήγαν σε ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων, όπου είδαν το X Factor.

«Ποτέ δεν έχω συναντήσει ξανά κάποιον τόσο τσιγκούνη στην ζωή μου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για το πρώτο ραντεβού. Γνωριστήκαμε σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ντύθηκα, πήγα και σε μακιγιέρ, μου κόστισε 30 λίρες. Περίμενα να έρθει σε ένα φανταχτερό αμάξι, αλλά κατέληξα να τον πάω εγώ με το παλιό μου μπλε Fiesta και πλήρωσα και το πάρκινγκ…», δήλωσε για το ραντεβού της η 25άχρονη.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στον Αγγλικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλοι κατηγόρησαν τον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή για… καβούρια στις τσέπες και άλλοι μίλησαν για κοπέλα με… λεφτά αισθήματα.

Η μόνη χαρούμενη από το ραντεβού είναι η αλυσίδα φαστ-φουντ που δείπνησε ο Γιανουτζάι, για την τσάμπα διαφήμιση. Μάλιστα, για να ευχαριστήσει τον άσο της Μάντσεστερ, του κέρασε το επόμενο γεύμα, αξίας 50 λιρών, δημοσιεύοντας στο τουίτερ φωτογραφία με το γράμμα και τη δωροκάρτα που έστειλε στο Γιανουτζάι.

 

Hey Adnan, the second date’s on us. (P.S. Maybe ditch the trackies?) #AdNandos pic.twitter.com/6P7MIdOnl7

— Nando’s (@NandosUK) January 27, 2014

Πιο λαρτζ στο μπάτζετ το «κοτοπουλάδικο» από τον Γιανουζάι. 2 ραντεβού καλύπτει ο άσος της Μάντσεστερ με τη δωροκάρτα!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr