Home SPORTS NEWS Το ξεχωριστό βράδυ του Μάτα (video&photos)

Το ξεχωριστό βράδυ του Μάτα (video&photos)


Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ξεχωριστό και για τον Χουάν Μάτα στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς ο Ισπανός επιθετικός έκανε ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νέα «σελίδα» που άνοιξε στην καριέρα του. Με τον κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» να τον αποθεώνει, ενώ υπήρξαν στις κερκίδες και πανό για τον πρώην επιθετικό της Τσέλσι!
Ο ίδιος μέσω του «Twitter» τόνισε πως ήταν μια καλή αρχή για τον ίδιο, αφού συνοδεύτηκε με νίκη, ενώ υποσχέθηκε ακόμα καλύτερες μέρες για τη νέα του ομάδα!

Ο Χουάν Μάτα σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Κάρντιφ, ανέφερε πως αισθάνθηκε άνετα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στάθηκε στο φανταστικό καλωσόρισμα που δέχτηκε, μίλησε για το μέλλον της ομάδας, αλλά και τους νέους συμπαίκτες του.

«Έχω αισθανθεί άνετα σε αυτήν την ομάδα, από το πρώτο λεπτό. Ο χρόνος έχει περάσει τόσο γρήγορα, αλλά το καλωσόρισμα μου ήταν φανταστικό. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα», τόνισε αρχικά ο 25χονος άσος και συμπλήρωσε: «Μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν».

Εξήρε τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ, αναφέροντας: «Ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι είναι δύο από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Θα είναι καταπληκτικό να παίζω δίπλα τους. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω αυτούς, αλλά και την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr