Home SPORTS NEWS Τυφλή… Γιουνάιτεντ και στο στάδιο του «Φωτός» (Video)

Τυφλή… Γιουνάιτεντ και στο στάδιο του «Φωτός» (Video)


Μπορεί να μιλάμε για πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ, οπότε δεν επήλθε και ο αποκλεισμός, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε μια ακόμα ήττα φέτος, με 2-1 από τη Σάντερλαντ στο στάδιο του «Φωτός» και έδειξε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε φάση… κάμψης! Ακολουθεί βέβαια ρεβάνς και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί… να σφραγίσει την πρόκρισή της στο «Ολντ Τράφορντ»!

Αυτή ήταν πάντως η 3η σερί ήττα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμό της από το Κύπελλο με το εντός έδρας με 1-2 από την Σουόνσι αλλά και η ήττα με 1-2 από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Για τη Γιουνάιτεντ απουσίασαν πάντως οι Φάμπιο (τιμωρημένος), Φέρντιναντ, Φαν Πέρσι, Ράφαελ, Τζόουνς, Γιανγκ, Φελαΐνί, Γιανγκ, αλλά απέναντί της ήταν η τελευταία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Σάντερλαντ είχε πάντως αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο με νίκη εντός με 2-1 την Τσέλσι, ενώ είχε προηγηθεί και το εντός έδρας 3-1 κόντρα στην Κρόουλι για το Κύπελλο (3ος γύρος)…

Η Σάντερλαντ έκανε το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Έγινε σέντρα στη περιοχή, στο δεύτερο δοκάρι παίκτης της γηπεδούχου γύρισε παράλληλα και… έπεσαν στη φάση ο Μπάρντσλεϊ και ο Ράιαν Γκιγκς, με τον τελευταίο να πετυχαίει αυτογκόλ. Νωρίτερα είχε σκοράρει για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Γιανουζάι, αλλά ορθώς το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά, το 1-1 έγινε με καρφωτή κεφαλιά του Βίντιτς, μετά από κόρνερ στο 52’. Στο 65’ ο Μπορίνι έκανε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι…

Οι συνθέσεις…
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ο’Σέι, Μπράουν, Μάρκος Αλόνσο, Κάτερμολ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Κι Σουνγκ-Γιονγκ, Τζακερίνι (54′ Άνταμ Τζόνσον), Μπορίνι, Στίβεν Φλέτσερ (72′ Άλτιντορ).
MΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Βίντιτς, Έβανς (60′ Σμόλινγκ), Εβρά, Κλέβερλι (74′ Ντάρεν Φλέτσερ), Κάρικ, Βαλένσια (87′ Χαβιέρ Ερνάντες), Γκιγκς, Γιανουζάι, Γουέλμπεκ.

Αναλυτικά για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ έχουμε:
Τρίτη
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (45’+2 αυτ. Γκιγκς, 64′ πέν. Μπορίνι / 52′ Βίντιτς)
Τετάρτη
Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (21:45)
*ρεβάνς 21 και 22 Ιανουαρίου

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr