Home SPORTS NEWS Όλο και πιο κοντά στο… σεντόνι η Μπιλμπάο! (video)

Όλο και πιο κοντά στο… σεντόνι η Μπιλμπάο! (video)


Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πήρε νέα νίκη με σκορ 5-1 μέσα στην έδρα της Οσασούνα!

Ο Σουσαέτα έβαλε μπροστά την Αθλέτικ μόλις στο 3ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα με τον Αρμεντέρος (10’). Κι αφού ο Αντούριθ στο 16’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, στο δεύτερο μέρος ήρθε «καταιγίδα». Ο ίδιος παίκτης έγραψε το 3-1 στο 62’, ενώ η αποβολή του Αρίμπας στο 76’ έφερε νέους τριγμούς στην Οσασούνα. Η Μπιλμπάο πέτυχε έτσι ακόμα δύο τέρματα με τους Ιμπάι (84’) και Κίκε Σόλα (88’), παίρνοντας θριαμβευτικά τους τρεις πόντους.

Έτσι, οι Βάσκοι έφτασαν τους 42 βαθμούς και είναι στο +5 από την πέμπτη Σοσιεδάδ, δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει όλο και περισσότερο! Αντίθετα, η Οσασούνα παρέμεινε μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οσασούνα: Αντρές Φερνάντεθ, Λοτίες, Αρίμπας, Νταμιά, Μπερτράν, Λόλο (66′ Πουνιάλ), Σίλβα (79′ Τόρες), Ντε λας Κουέβας, Αρμεντέρος, Θεχούδο (34′ Ακούνια), Ριέρα

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Γκουρπέγι, Μπαλενθιάγα, Ντε Μάρκος, Ιτουράσπε (74′ Λαπόρτ), Μίκελ Ρίκο, Ερέρα, Μουνιαΐν, Σουσαέτα (79′ Ιμπάι Γκόμεθ), Αντούριθ (84′ Κίκε Σόλα).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr