Home SPORTS NEWS Βγήκαν τα τρία εισιτήρια του Κυπέλλου Κύπρου (vids)

Βγήκαν τα τρία εισιτήρια του Κυπέλλου Κύπρου (vids)


Μετά τον Απόλλωνα, εισιτήρια για την ημιτελική φάση εξασφάλισαν Αποέλ και Δόξα. Η τέταρτη ομάδα θα προκύψει στις 12 Μαρτιου, από τον επαναληπτικό αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Ερμή.

Στο Παραλίμνι η Δόξα Κατωκοπιάς νίκησε με 1-0 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη σημαντική νίκη με αυτογκόλ του Τσιγκουίνι στο 69′.

Στο 77′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντε Σόουζα και η Ένωση ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 87΄η Ένωση κέρδισε πέναλτι που κτύπησε ο Τσιγκουίνι και απέκρουσε ο Ματέο.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό του 1-0 με το οποίο είχε νικήσει η Δόξα στον πρώτο αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο με γκολ που πέτυχε ο Ράμος με πέναλτι στο 6ο λεπτό.

Την πρόκριση του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola εξασφάλισε το ΑΠΟΕΛ.

Στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Αλκή, το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 3-0, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κωνταντίνος Χαραλαμπίδης άνοιξε το σκορ στο 46ο λεπτό, ο Γκουστάβο Μαντούκα πέτυχε το 2-0 στο 64′ ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Χαραλαμπίδης στο 74′.

Ο πρώτος αγώνας είχε ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της ΑΕΚ Λάρνακας και του Ερμή Αραδίππου.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 0-0 και το σκορ αυτό αφήνει ανοικτή την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού ο οποίος θα γίνει στις 12 Μαρτίου στο “Αμμόχωστος Επιστροφή”.

πηγή: cfa