Home SPORTS NEWS Εκδίκηση με τριάρα η Ρεάλ! (video)

Εκδίκηση με τριάρα η Ρεάλ! (video)


Μετά από δύο σερί διπλά της Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και έναν χαμένο τελικό πέρυσι, η Ρεάλ έδειξε ότι ακόμα κάνει κουμάντο στην πόλη και με το υπέρ της 3-0 είναι πολύ κοντά στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν βέβαια και αρκετά τυχεροί, καθώς το πρώτο και το τρίτο τέρμα τους ήταν αυτογκόλ από τον Εμιλιανό Ινσούα στο 17′ (κόντρα σε σουτ του Πέπε) και από τον Μιράντα στο 73′ (κόντρα σε σουτ του Ντι Μαρία). Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων το πέτυχε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ στο 57′, με κοντινό σουτ με το εξωτερικό, έπειτα από εκπληκτική πάσα του Άνχελ ντι Μαρία, επίσης με το εξωτερικό.

Το έργο των «ροχιμπλάνκος» στην ρεβάνς είναι πλέον πολύ δύσκολο και γίνεται ακόμη δυσκολότερο λόγω της απουσίας του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι διαθέσιμος ώστε να βοηθήσει την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (80′ Ιγιαραμέντι), Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεσέ (83′ Ισκο), Μπενζεμά (72′ Μοράτα)

Ατλέτικο: Κουρτουά, Μιράντα, Γκοντίν, Ινσούα, Χουανφράν, Γκάμπι, Κόκε, Ντιέγκο (46′ Κριστιάν Ροδρίγκες), Αρντά Τουράν (60′ Αντριάν), Ραούλ Γκαρθία (69′ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr