Home SPORTS NEWS Καθάρισε… στο δεύτερο η Γιουνάιτεντ (video)

Καθάρισε… στο δεύτερο η Γιουνάιτεντ (video)


Η διακοπή έκανε… καλό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με 2-0 στο Λονδίνο της Κρίσταλ Πάλας και επέστρεψαν στις νίκες στη Πρέμιερ Λιγκ! Σκόραραν οι Φαν Πέρσι στο 62’ με πέναλτι και Ρούνεϊ στο 68’!

Η αντίπαλός του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν έρθει στο Φάληρο για τον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους» παρουσιάστηκε πιο… σφιγμένη ως ομάδα και κοίταξε πρωτίστως να πάρει τη νίκη, έχοντας στο 76’ και δοκάρι με τον Φαν Πέρσι… Η Γιουνάιτεντ είχε να παίξει επίσημο αγώνα από τις 12 του μήνα, καθώς είχε αποκλειστεί από το Κύπελλο, και το προηγούμενο δεκαήμερο βρέθηκε στο Ντουμπάι, όπου έκανε μίνι προετοιμασίας…

Ο Ντέιβιντ Μόγιες παράταξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2-1-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ντε Χέα, ενώ στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Φέρντιναντ και Βίντιτς. Δεξιά ήταν ο Σμόλινγκ και αριστερά ο Εβρά. Λίγο πιο μπροστά έπαιξαν Κάρικ και Φελαϊνί, σε ρόλο αμυντικών χαφ. Ο Ρούνεϊ κάλυπτε τον χώρο μπροστά από κέντρο, παίζοντας πίσω από τον Φαν Πέρσι, ο οποίος ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μάτα στα δεξιά του και τον Γιανουζάι στα αριστερά του!

All Goals

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr