Home SPORTS NEWS Μάγκατ ο εκλεκτός της Φούλαμ!

Μάγκατ ο εκλεκτός της Φούλαμ!


Νέο προπονητή θα έχουν πλέον οι Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Καραγκούνης, καθώς η Φούλαμ ανακοίνωσε τη πρόσληψη του Φέλιξ Μάγκατ για 1,5 χρόνο.

Η αγγλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γερμανό, ο οποίος αντικαθιστά τον Ρενέ Μόλεστιν και αναλαμβάνει το δύσκολο «φορτίο» να σώσει τους «κόταζερς» από τον υποβιβασμό στη Τσάμπιονσιπ.

Ο νέος προπονητής των Λονδρέζων είναι φυσικά πολύ έμπειρος, καθώς έχει κάνει πλούσια καριέρα στους γερμανικούς πάγκους, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από Μπάγερν Μονάχου, Βέρντερ Βρέμης, Σάλκε και Βόλφσμπουργκ.

Η διοίκηση του συλλόγου έκρινε σκόπιμο να απομακρύνει τον Μόλεστιν και παρά το γεγονός πως στα τελευταία δύο παιχνίδια «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον έχασε στις καθυστερήσεις από τη Λίβερπουλ .

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί έκπληξη καθώς μέχρι εχθές ο Μάγκατ σύμφωνα με δημοσιεύματα βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με το Αμβούργο, με τον ίδιο βέβαια να προμηνύει το τι θα ακολουθήσει δηλώνοντας ότι έχει κλείσει σε άλλη ομάδα. Αυτή τελικά είναι η Φούλαμ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr