Home SPORTS NEWS Με λυτρωτή τον Τέρι η Τσέλσι (video)

Με λυτρωτή τον Τέρι η Τσέλσι (video)


Ο Τζον Τέρι ήταν αυτός που λύτρωσε την Τσέλσι στο «Στάμοφρντ Μπριτζ» κόντρα στην Έβερτον για την 27η αγωνιστική, καθώς με γκολ του αρχηγού τους στο 90’+3, οι «μπλε» νίκησαν 1-0 και έτσι παραμένουν στην κορυφή. Έχασαν και άλλο έδαφος τα «ζαχαρωτά» στη μάχη της Ευρώπης!

Η Τσέλσι βρέθηκε κοντά σε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια στο πρωτάθλημα, μετά το 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ εκτός, αλλά ο Τζον Τέρι είχε άλλη… άποψη! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φρανκ Λάμπαρντ ο διεθνής αμυντικός με κοντινή προβολή στην… τελευταία φάση πέτυχε το «χρυσό» γκολ! Να θυμίσουμε πως οι Λονδρέζοι προερχόταν από αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Μάντσεστερ Σίτι εκτός (2-0)

Από την άλλη, η Έβερτον στις 4 τελευταίες αγωνιστικές έχει ηττηθεί από Λίβερπουλ, Τότεναμ και Τσέλσι, έτσι είναι 6η και απομακρύνεται από την 4η και την 5η θέση! Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα των «ζαχαρωτών», για τα οποίο ξεκίνησε βασικός ο Κέβιν Μιραλάς . Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έγινε αλλαγή στο 75’ και μπήκε στη θέση του Ντεουλοφέου…

Οι συνθέσεις
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Λάμπαρντ, Οσκάρ (46’ Ραμίρες), Ουίλιαν (62’ Τόρες), Αζάρ, Ετο’ό (69’ Σέρλε).
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Λίον Όσμαν (63’ Μπάρκλεϊ), Μιραλάς (75’ Ντεουλοφέου), Πίνααρ (80’ ΜακΓκίτι), Νέισμιθ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr