Home SPORTS NEWS Πρόκριση και εκδίκηση για Σίτι! (video)

Πρόκριση και εκδίκηση για Σίτι! (video)


Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου καθώς κέρδισε 2-0 την Τσέλσι στο «Ετιχάντ», έχοντας σκόρερς τους Στέβαν Γιόβετιτς στο 16′ και Σαμίρ Νασρί στο 67′.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι εκτός από την πρόκριση πήρε και εκδίκηση για ήττα της στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκολ ήρθε από το δεξί πόδι του Στέβαν Γιόβετιτς (16’), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Έντιν Τζέκο και νίκησε Αθπιλικουέτα και Τσεχ, ενώ το δεύτερο από τον Σαμίρ Νασρί (67’), που είχε κάνει την επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του, μόλις ελάχιστα λεπτά πριν.

Ο Νάτσο Σκόκο έκανε το ντεμπούτο του στην Αγγλία, καθώς βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα της Σάντερλαντ, η οποία προκρίθηκε νικώντας 1-0 την Σαουθάμπτον στο «Στέιντιουμ οφ Λάιτ» με πολύ όμορφο γκολ του Γκάρντνερ, ενώ η Γουίγκαν αποκλείστηκε μέσα στην Ουαλία από την Γουίγκαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Χάβι Γκαρθία, Γιαγιά Τουρέ, Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα (69′ Χεσούς Νάβας), Τζέκο (80′ Νεγκρέδο), Γιόβετιτς (61′ Νασρί).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες (61′ Τόρες), Ουίλιαν (71′ Οσκάρ), Αζάρ, Ετο’ό (46′ Σαλάχ).

Τα αποτελέσματα των «16»:

Σάββατο
Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον 1-0 (49′ Γκάρντνερ)
Κάρντιφ – Γουίγκαν 1-2 (27′ Φρέιζερ Κάμπελ / 18′ ΜακΚάν, 40′ Γουότσον)
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Τσάρλτον [αναβολή]
Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 2-0 (16′ Γιόβετιτς, 67′ Νασρί)

Κυριακή
Έβερτον – Σουόνσι (14:30)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)
Άρσεναλ – Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα
Μπράιτον – Χαλ (21:45)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr