Home SPORTS NEWS Ρούνεϊ: «Δεν χορταίνω… Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ»!

Ρούνεϊ: «Δεν χορταίνω… Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ»!


Στην Αγγλία οι δηλώσεις του Γουέιν Ρούνει περί κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ θα «απολαύσουν» μεγάλους πρωτοσέλιδους τίτλους: «Μακάρι να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ… Είμαστε εδώ για να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια». Ο παίκτης σύμβολο των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε για την σχέση του με τον Φαν Πέρσι και τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς των δύο που απέτρεψαν μέχρι τώρα την συνύπαρξη τους στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ: ««Ο Φαν Πέρσι είναι ένας εξαιρετικός παγκόσμιου κλάσης σκόρερ. Το κυριότερο είναι να μείνουμε υγιείς και από τη στιγμή που παίξουμε μαζί θα έρθουν και τα γκολ»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου στράικερ:

Για το αν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό αποτελούν ευκαιρία ανάκαμψης της Γιουνάιτεντ:«Παίξαμε καλά στους προηγούμενους αγώνας, όπως με την Κρίσταλ Πάλας. Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια δύσκολη διοργάνωση και πρέπει να ανεβάσουμε περισσότερο την απόδοσή μας αν θέλουμε να προχωρήσουμε».

Για το αν ο αγώνας είναι η ευκαιρία να βάλουν ένα ωραίο περιτύλιγμα στην χρονιά:«Είναι ευκαιρία να κερδίσουμε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση. Θα είναι και οι δύο δύσκολες αναμετρήσεις. Τις περιμένουμε με ανυπομονησία»

Για το αν παρακολούθησε τα ματς στη φάση των «16»: «Είναι εξαιρετικό το επίπεδο, είδα την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν. Και οι δύο με εντυπωσίασαν. Είναι εξαιρετικά αθλητικές ομάδες που παίζουν με ταχύτητα και κρατάνε την μπάλα στα πόδια τους. Αυτό πρέπει να παίξουμε κι εμείς εναντίον του Ολυμπαικού. Να κρατάμε μπάλα ή να βγαίνουμε γρήγορα στις αντεπιθέσεις όποτε μπορούμε» 

Αν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του σκέφτηκε το τέλος της καριέρας του και πώς θα ήθελε να τον θυμούνται όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Δεν έχω διαφορά από τους άλλους παίκτες. Μια γεμάτη καριέρα γεμάτη τίτλους, μια ζωή μέσα στα γήπεδα που θα έχω πετύχει τους στόχους μου με την ομάδα. Κάπως έτσι θα ήθελα»

Για το αν υπάρχει ψυχολογική πίεση επειδή πρέπει να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ για να βγουν και του χρόνου σε αυτή την διοργάνωση: «Θέλουμε να κερδίσουμε τους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Έτσι το βλέπω»

Για τους τραυματισμούς και το γεγονός ότι δεν έχουν καταφέρει να παίξουν μαζί με τον Φαν Πέρσι: «Ο Φαν Πέρσι είναι ένας εξαιρετικός παγκόσμιου κλάσης σκόρερ. Είναι καταπληκτικός ο τρόπος που λειτουργεί στο γήπεδο. Το κυριότερο είναι να μείνουμε υγιείς και από τη στιγμή που παίξουμε μαζί θα έρθουν και τα γκολ».

Για την κακή αρχή και την παραδοσιακή άνοδο στο τέλος της χρονιάς: «Έχουμε και μεις ως παίκτες τις ευθύνες μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό φίνις και αν είναι δυνατόν να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Για το αν είναι κορεσμένος επειδή έχει πάρει τρόπαιο Τσάμπιοςν Λιγκ και για το αν μπορεί να το ξανακάνει η Γιουνάιτεντ: «Πάντα θέλω να κερδίζω! Ένα τρόπαιο δεν είναι ποτέ αρκετό. Το συναίσθημα όταν αγωνίζεσαι για ένα τρόπαιο είναι εκπληκτικό. Φυσικά δεν γίνεται να το κερδίζεις κάθε χρόνο αλλά μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε το τίτλο»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr