Home SPORTS NEWS Φάμπρεγκας: «Έκπληξη με… Μάτα»

Φάμπρεγκας: «Έκπληξη με… Μάτα»


Ο Σεσκ Φαμπρέγκας δεν έκρυψε την έκπληξή του για το γεγονός πως ο Χουάν Μάτα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο άσος της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως ο συμπατριώτης του και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, ήταν ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι και δεν περίμενε να φύγει από τους «μπλε»! Μίλησε και για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του!

«Έμεινα έκπληκτος από την μεταγραφή του Μάτα στη Γιουνάιτεντ», υπογράμμισε ο Σεγκ Φάμπρεγκας και συμπλήρωσε: «Νόμιζα ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι τα προηγούμενα δύο χρόνια. Έκανε μερικές καταπληκτικές εμφανίσεις, κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο, ενώ σκόραρε και στον τελικό του EURO με την Ισπανία».

Μίλησε και για το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον ίδιο, ενώ μίλησε και για το πως νιώθει στους «μπλαουγκράνα». «Σε κολακεύει όταν μια ομάδα σαν και αυτή, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εσένα και βλέπεις ότι σε θέλει. Διανύω, όμως, μια εξαιρετική περίοδο στην Μπαρτσελόνα τώρα. Παίζω κάθε εβδομάδα και νιώθω πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr