Home SPORTS NEWS Ανάσα… με θρίαμβο για Κατάνια (video)

Ανάσα… με θρίαμβο για Κατάνια (video)


Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Κατάνια στην έδρα της, καθώς επικράτησε 3-1 τη Λάτσιο για την 24η αγωνιστική και έτσι πήρε… ανάσα, ενώ η φιλοξενούμενη έχασε πολύτιμους βαθμούς σε ότι αφορά στην ευρωπαϊκή της έξοδο.

Οι «λατσιάλι έχασαν (πρώτη φορά τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα) μετά από έξι αγωνιστικές (3-3-0) και έμειναν στους 32 πόντους, ισόβαθμοι με την Μίλαν. Η Κατάνια, η οποία μέχρι πρότινος ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, νίκησε μετά από πέντε αγωνιστικές με 0-2-3, μέσα στο 2014 έχει πάρει τους 9 από τους 19 βαθμούς της και πλέον ελπίζει για παραμονή…

Η γηπεδούχος έκανε το 1-0 στο 1’ με τον Ισκο. Στο πρώτο μέρος η Κατάνια ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της, αλλά δεν σκόραρε. Αντίθετα, γκολ πέτυχε η Λάτσιο, η οποία κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισε με τον Μάουρι στο 45’!

Στο δεύτερο μέρος η Κατάνια μπήκε αποφασισμένη να… καθαρίσει τον αγώνα και έκανε το 2-1 στο 48’ με τον Σπόλι! Στο 58’ σκόραρε ο Περούτζι μετά από ωραία συνδυασμό παικτών της ομάδα της Σικελίας και έτσι «γράφτηκε» τελικό 3-1.

Στο 78’ μετά από σέντρα του Ερνάνες ο Μίροσλαβ Κλόζε έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr