Home SPORTS NEWS Η 6μνηση του ποδοσφαίρου! (Video)

Η 6μνηση του ποδοσφαίρου! (Video)


Ασταμάτητη η Ρεάλ ισοπέδωσε την Σάλκε και πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου στην Γερμανία πετυχαίνοντας για δεύτερη φορά εφέτος 6 γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι (6-1).

Η δεδομένη διαφορά στα ρόστερ των δύο ομάδων έδινε ούτως ή αλλως το προβάδισμα στην Ρεάλ. Το γεγονός ότι η Σάλκε επέλεξε να κάνει το παιχνίδι της στα ίσα εναντίον των Μαδριλένων απογείωσε αυτό το πλεονέκτημα. Έτσι είναι οι Γερμανοί… Όλα για όλα. Από την άλλη έτσι είναι και η Ρεάλ. Ομάδα με σπασμένα φρένα. Κι απέναντι της μια άμυνα που είχε το νου της πώς να βάλει γκολ. Καταλαβαίνετε… 6-1 και λίγο ήταν!

Το μήνυμα για το επερχόμενο πάρτυ έστειλε το τακουνάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τον Μπενζεμά, η κόντρα απλώς πρόσθεσε αυτό το “αχ” (για το ότι μπορούσε και να αποφευχθεί) και ο Γάλλος τελείωσε την δουλειά. Της συγκεκριμένης φάσης βεβαίως βεβαίως, διότι η δουλειά στην επίθεση της Ρεάλ τελειώνει μόνο όταν σκοράρει ο Κριστιάνο. Υπεροβολικό μεν, με μεγάλη δόση αλήθειας δε. Αφιπονισμένος ο Πορτογάλος θέλησε το γκολ όσο τίποτα άλλο μετά από απουσία τριών παιχνιδιών στην Πριμέρα. Αυτός όμως που σκόραρε με ζηλευτό τρόπο ήταν ο Μπέιλ . Με προσωπική ενέργεια σκιέρ απέφυγε οτιδήποτε μπλε υπήρχε στην άμυνα της Σάλκε για να εκτελέσει τον Φάρμαν. Από κει και μετά όλη η Ρεάλ δούλεψε για τον Κριστιάνο και ο Κριστιάνο για να το βάλει και να ψιληρεμήσει. Έκανε δοκάρι έχασε τετ α τετ και όλα αυτά διανθισμένα από φάσεις της Ρεάλ που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Για να μην αδικήσουμε την Σάλκε περισσότερο απ’ ότι αδίκησε η ίδια τον εαυτό της η ευκαιρία αμέσως μετά το 1-0 ήταν τεράστια αλλά ο Κασίγιας είπε όχι στο εξ επαφής σουτ του Ντράξλερ.

Η συνέχεια ήταν φανταστική και εξίσου μονόπλευρη.Η Ρεάλ βρήκε και τα έκανε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Η Σάλκε σάκος του μποξ και το ένα γκολ μετά το άλλο, αφου΄πρώτα ο Κριστιάνο με καταπληκτικό σόλο και πλασέ πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα. Δεν θα ηρεμούσε με τίποτα…

Όχι δηλαδή ότι η Ρεάλ ηρέμησε. Υπήρχε ο Μπέιλ, υπήρχε ο Μπενζεμά, υπήρχαν τέλος πάντων ένας σωρός υποψήφιοι για να διασύρουν την άμοιρη Σάλκε που …τόλμησε να σκεφτεί ότι θα παίξει στα ίσα τα παιδιά του Αντσελότι . Συνέχισαν να κρύβουν την μπάλα με τον Μπενζεμά αποδέκτη για το 4-0, ενώ το 5ο γκολ ήρθε από τον Μπέιλ ο οποίος πάλι στην πλάτη άμυνας δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Η κατάρρευση της Σάλκε δεν είχε τελειωμό. Πάντως σε αυτό το σημείο έδειξε τα πρώτα σημάδια ζωής ψάχνοντας το γκολ της τιμής. Αυτό ήρθε μετά το 6ο της Ρεάλ με τον Κριστιάνο να σολάρει στο (υποτυπώδες) κέντρο άμυνας των Γερμανών. Το γκολ της τιμής ήταν και το πιο όμορφο του ματς. Ο Χούντελαρ με βολέ στην κίνηση νίκησε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) τον Κασίγιας. Τουλάχιστον θα έχουν κάτι ευχάριστο να θυμούνται οι Γερμανοί από τη νύχτα που είδαν τον πιο τρομακτικό εφιάλτη της πρόσφατης ευρωπαϊκής τους ιστορίας…

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Ματίπ, Φελίπε Σαντάνα, Κολάσινατς (76′ Φουχς), Νόιστεντερ, ΚΠ Μπόατενγκ (59′ Γκορέτσκα), Μάιερ, Φαρφάν (72′ Ομπάσι), Ντράξλερ, Χούντελααρ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (73′ Ιγιαραμέντι), Μόντριτς, Ντι Μαρία (68′ Ίσκο), Μπέιλ (80′ Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr