Home SPORTS NEWS Θρύλος της Ευρώπης!

Θρύλος της Ευρώπης!


Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός και το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχονται απόψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός, ο κόσμος του που θα εντυπωσιάσει με ένα πανό που θα καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εξέδρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει δουλέψει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του για την ευρωπαϊκή υπέρβαση, ο Μίτσελ που δεν διστάζει να δηλώνει ότι ονειρεύεται προημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίκτες που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ… Όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου και για να διατηρηθεί η ελπίδα για περαιτέρω διάκριση στη διοργάνωση, ενόψειτου επαναληπτικού στο Ολντ Τράφορντ.
Απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Γιουνάιτεντ και έχει στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο σε μια κακή της εγχώρια σεζόν, τα πράγματα δεν είναι δυνατό να είναι εύκολα. Υπάρχει, όμως, μεγάλη πίστη και αποφασιστικότητα στον Ολυμπιακό και κυρίως πάθος και εμπιστοσύνη ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια απ΄όλους.
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει απόψε τον Σαβιόλα, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει απόψε την 11αδα με την πιθανότερη μορφή της από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβα, Μανωλά, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτη, Ντομίνγκες, Πέρες, Κάμπελ και Ολαϊτάν. Σοβαρή πιθανότητα να είναι στο αρχικό σχήμα έχουν και οι Φουστέρ (αντί του Πέρες) και Σάμαρης (αντί του Σαλίνο, με τον Μανιάτη δεξί μπακ). Στην αποστολή είναι ακόμη οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπόνγκ, Μασάντο, Βαλντές και Βέργος.
Στο όριο καρτών είναι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μανωλάς, ο Ντομίνγκες και ο Φουστέρ και αν δεχτούν κίτρινη απόψε δε θα παίξουν στην Αγγλία.
Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν υπολογίζει σε Έβανς και Τζόουνς και αναμένεται να παρατάξει τους Ντε Χέα, Ράφαελ ή Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλέντσια, Καγκάβα (η Γιανουζάι ή Ασλ. Γιανγκ), Ρούνεί, Φαν Πέρσι.
Διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το NS 2, τον REAL FM και θα υπάρχει live κάλυψη και όλο το ρεπορτάζ σε πραγματικό χρόνο από το pamesports.gr
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr