Home SPORTS NEWS Ιδρύει καινούργια ομάδα ο Μπέκαμ! (photos & video)

Ιδρύει καινούργια ομάδα ο Μπέκαμ! (photos & video)


Μέχρι τα 38 του χρόνια παρέδωσε θεαματικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις εντός των αγωνιστικών χώρων. Τώρα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να «μαγέψει» τον ποδοσφαιρικό κόσμο και εκτός γηπέδων καθώς αποφάσισε να ιδρύσει ομάδα στο Μαϊάμι!

Ο Άγγλος σούπερσταρ ενεργοποίησε την οψιόν που του έδινε το δικαίωμα να ιδρύσει μια ομάδα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS και εξήγησε σε Συνέντευξη Τύπου που έδωσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο Μαϊάμι, αλλά και τα σχέδιά του για να δημιουργήσει όπως ο ίδιος είπε μια ομάδα μεγαθήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι μια συναρπαστική στιγμή για μένα, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου. Ήταν κάτι που πραγματικά ανυπομονούσαμε να φέρουμε στο Μαϊάμι. Ήθελα να δημιουργήσω μια ομάδα που θα ξεκινούσε απ’ την αρχή και θα αποτελούσε προσωπική μου επιλογή. Έτσι αντιμετώπισα ό,τι έχω κάνει στην καριέρα μου μέχρι τώρα. Πρόκειται για μεγάλη υπόθεση, αλλά θέλω να δημιουργήσω τη δική μου ομάδα. Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αγαπηθεί από εκατομμύρια κόσμου. Δεν πρόκειται για μια τοπική ομάδα, αλλά παγκόσμια. Για να είσαι επιτυχημένος σε ό,τι κάνεις πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργώ πάντα. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή μου και σκοπεύω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να κάνω αυτή την ομάδα να πετύχει.»

Η αναζήτηση ομάδας στην Αγγλία, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, δεν είχε όπως όλα δείχνουν θετικά αποτελέσματα για τον Μπέκαμ ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα. Κάτι τέτοιο όμως κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να συμβεί και έτσι αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματα του στο να φτιάξει δικιά του ομάδα!

Οι πρώτες πληροφορίες για τον νέο σύλλογο του Μπέκαμ αναφέρουν ότι τα χρώματα της φανέλας θα μοιάζουν αρκετά σε αυτά της Μάντσεστερ Σίτι (γαλάζιο και μαύρο)! Το ποσό που θα ξοδέψει ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, ΛΑ Γκάλαξι, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν θα χρειαστεί να δαπανήσει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες (περίπου 25% του ποσού που χρειάζεται να καταβάλλει ένας νέος σύλλογος για να ιδρυθεί).

Επιπλέον, ο Μπέκαμ έχει στα σχέδια του να προχωρήσει και στην κατασκευή γηπέδου χωρητικότητας 25,000 θεατών, ενώ προγραμματίζει και μεταγραφές μεγάλων ονομάτων και προσωπικοτήτων από το Ευρωπαϊκό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Για το γεγονός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και ο κομισάριος της επαγγελματικής λίγκας των Ηνωμένων Πολιτειών (MLS), Ντον Γκάρμπερ, ο οποίος έσπευσε να καλωσορίσει την προσπάθεια του Μπέκαμ τονίζοντας: «Είναι μία ιστορική ημέρα για το ποδόσφαιρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr