Home SPORTS NEWS Λοτίτο: «Αξίζει σεβασμό ο Μιναλά»

Λοτίτο: «Αξίζει σεβασμό ο Μιναλά»


Ακόμα δεν έχει… σβήσει η «φωτιά» που έχει ανάψει στη Λάτσιο με την ηλικία του Ζόζεφ Μιναλά, ο οποίος παρουσιάζεται ότι είναι 17 ετών, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως έχει πατήσει τα 40! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει θέση και ο πρόεδρος των «λατσιάλι», ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του παίκτη, τονίζοντας πως μετά από τόσες κακουχίες που έχει περάσει, είναι λογικό να δείχνει μεγαλύτερος! Υπογράμμισε ακόμα πως ο Μιναλά αξίζει το σεβασμό!

«Ο άνθρωπος υπέφερε τόσο πολύ. Κατάφερε να σταθεί όρθιος, αν και βρέθηκε στη μέση μια πολύ δύσκολης κατάστασης. Είναι το θύμα ενός άρρωστου συστήματος. Ένας άνθρωπος που έχει δοκιμαστεί πολύ από την ζωή. Ξέρεις την ιστορία του; Έφτασε στην Ιταλία και ήταν χωρίς κηδεμόνα. Πέρα από όλα τα άλλα, τον Μιναλά πρέπει να τον σέβονται ως άνθρωπο. Λένε ότι μοιάζει με 40άρη; Πώς θα μπορούσε ένας 40άρης να αντεπεξέλθει στον ρυθμό του παιχνιδιού;», αναρωτήθηκε ο Κλαούντιο Λόττο και συνεχίζει: «Μοιάζει με 40άρη, αλλά δεν είναι…»!

Το θέμα έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις! Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζερ του είπαν με έμφαση πως ο Ζόζεφ Μιναλά είναι 17 ετών που κατάφερε να κυνηγήσει, και να πραγματοποιήσει το όνειρό του για μια καλύτερη ζωή μέσω του ποδοσφαίρου.
Να θυμίσουμε πως πολλοί βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες του, αμφισβήτησαν την ημερομηνία γέννησής του, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ηλικίας 40 ετών. Ακόμα και η ιστοσελίδα του Καμερούν υποστήριξε πως ο Μιναλά είναι 41!

Πριν από λίγες μέρες η διοίκηση της ιταλικής ομάδας στήριξε τον ποδοσφαιριστή, και τόνισε πως από εδώ και πέρα θα ακολουθήσει τη νομική οδό, εφόσον κάποιος προσβάλει παίκτη του συλλόγου, αλλά και τη Λάτσιο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr