Home SPORTS NEWS Νίκη σε ματς-θρίλερ η Λάτσιο! (Video)

Νίκη σε ματς-θρίλερ η Λάτσιο! (Video)


Σπουδαία νίκη στο «Ολίμπικο» πανηγύρισε η Λάτσιο η οποία επικράτησε 3-2 της μαχητικής Σασουόλο σε έναν εκπληκτικό αγώνα.

Ο Ράντου στο 36’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με την απάντηση από τους νεοφώτιστους να έρχεται στο 72’ από τον Φλοκάρι. Οι «λατσιάλι» όμως, κατάφεραν άμεσα να προηγηθούν ξανά, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Κλόσε έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φλόρο Φλόρες ισοφάρισε για το 2-2 με τον Καντρέβα στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν έτσι στις νίκες μετά την ήττα από τη Κατάνια με 3-1 την περασμένη αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λουντόγκορετς για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ουραγός Σασουόλο δεν έχει πάρει ούτε βαθμό από τότε που ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς έχει έξι διαδοχικές ήττες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Κονκό, Μπιάβα, Ντιάς (56’ Σιανί), Ράντου, Γκονζάλεζ (93’ Ονάζι), Λεντέσμα, Λούλιτς, Καντρέβαμ Μάουρι (65’ Μπίλια), Κλόσε.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Μέντες, Καναβάρο, Αριαούντο, Ρόσι, Μπιοντίνι, Τσιμπσά (46’ Ζίγκλερ (75’ Φλόρο Φλόρες), Μανιανέλι, Λόνγκι, Ζάζα (61’ Μπεράρντι), Φλοκάρι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr