Home SPORTS NEWS Να γιατί έπιασε το πέναλτι ο Νόιερ! (video)

Να γιατί έπιασε το πέναλτι ο Νόιερ! (video)


Την Τετάρτη ήρθε ο ένας απέναντι από τον άλλον και ο Μάνουελ Νόιερ έδειξε πόσο καλός είναι κάτω από τα γκολπόστ, αφήνοντας τον Μεσούτ Οζίλ να… χτυπιέται! Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν κατάφερε και… έβγαλε, λοιπόν, την εκτέλεση του συμπαίκτη του στην εθνική, και άσου της Άρσεναλ, και την επομένη έγινε γνωστή μια απίστευτη ιστορία!

Συγκεκριμένα, μέσω μιας φωτογραφίας, αποδεικνύεται πως ο ένας ξέρει τα… μυστικά του άλλου πολύ καλά! Βλέπετε, έπαιζαν μαζί από παιδιά, καθώς ήταν στην σχολική ποδοσφαιρική ομάδα του Γκεζάμτ Σούλε Μπέργκερ Φελντ! Οπότε εξηγείται και το γιατί ο Νόιερ έπιασε το πέναλτι! Πήγαιναν λοιπόν μαζί στο ίδιο σχολείο και ήταν συμπαίκτες και στη σχολική ομάδα! Το συγκεκριμένο σχολείο είναι κοντά στη Βέλτινς Αρίνα, δηλαδή την έδρα της Σάλκε, και παραδοσιακά «παράγει» ταλέντα, με τα οποία τροφοδοτεί τις ακαδημίες των «βασιλικών μπλε»!  Νόιερ και Οζίλ ξεκίνησαν άλλωστε την επαγγελματική τους καριέρα στη Σάλκε, ενώ εκτός από συμπαίκτες στην εθνική ομάδα ανδρών, είχαν παίξει μαζί και στις ελπίδες!

Ο γκολκίπερ της Μπάγερν, μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς», μίλησε για την… σχέση με τον Οζίλ, καθώς είχε προηγηθεί και η μεταξύ τους μονομαχία από την «άσπρη βούλα», με τον διεθνή πορτιέρο να νικά τον συμπαίκτη του στην εθνική! «Ήξερα πως εκτελεί τα πέναλτι ο Εζίλ. Ήξερα ότι θα περίμενε αρκετή ώρα προτού αποφασίσει σε ποια γωνία θα σουτάρει, αν και βεβαίως θα μπορούσε να έχει επιλέξει οποιαδήποτε από τις δύο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Γι’ αυτό τον λόγο και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, μέσα στις αναφορές τους, αναρωτιόντουσαν αν ο Εζίλ έπρεπε να αναλάβει την εκτέλεση απέναντι σ’ έναν τερματοφύλακα που τον γνωρίζει τόσο καλά…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr