Home SPORTS NEWS Ο Φαλκάο επηρέασε την Άρσεναλ

Ο Φαλκάο επηρέασε την Άρσεναλ


Τα μεταγραφικά πλάνα της Άρσεναλ φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο . Τι σχέση όμως μπορεί να έχει ο Κολομβιανός με τους «κανονιέρηδες»; Η εξήγηση στις επόμενες γραμμές…

Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα στο εξωτερικό θέλουν την Άρσεναλ να παρακολουθεί τον Εμανουέλ Ριβιέρ ώστε να τον αποκτήσει. Μάλιστα, ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μονακό για να μετακομίσει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ όμως η μακρόχρονη απουσία του Φαλκάο ανάγκασε τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να τον κρατήσουν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος Γάλλος είναι ο αντικαταστάτης του Φαλκάο στη γραμμή κρούσης της Μονακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν ο σουπερσταρ της προσεχούς αντιπάλου της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είχε υποστεί τον τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός σχεδόν μέχρι το τέλος της σεζόν, ο σκάουτερ της Άρσεναλ Ζιλ Γκριμάντι δεν θα είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Ριβιέρ καθώς όπως είναι αντιληφθό δεν θα είχε τον χρόνο συμμετοχής που έχει τώρα.

Ο νεαρός επιθετικός έχει εκπροσωπήσει την Γαλλία σε όλες τις ομάδες νέων και έχει συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους μέχρι το 2017. Με τη φανέλα της Μονακό, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει σημειώσει 12 τέρματα σε 28 εμφανίσεις.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο Ριβιέρ έχει τον ίδιο ατζέντη με τους Ολιβιέρ Ζιρού και Γιάγια Σανόγκο, τις δύο πρόσφατες μεταγραφές δηλαδή της Άρσεναλ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr