Home SPORTS NEWS Πήρε προβάδισμα η Τσέλσι (Video)

Πήρε προβάδισμα η Τσέλσι (Video)


Η Τσέλσι έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά έστω κι έτσι πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με το 1-1 που πήρε στη Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι.

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με τον Τόρες μόλις στο 9ο λεπτό, ωστόσο οι Τούρκοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 64’ με τον Σετζού σε ένα ισορροπημένο γενικά παιχνίδι.

Η Τσέλσι παρουσιάστηκε πολύ καλή τεχνικά στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε. Η Γαλατασαράι στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει και λίγο πιο νωρίς με τη προσπάθεια του Ντρογκμπά να βρίσκει στο δοκάρι του Τσεχ . Μετά το 1-1 οι «μπλε» αρκέστηκαν στο να διατηρήσουν το αποτέλεσμα και να προσπάθησαν να μην δεχθούν άλλο τέρμα και όχι να απειλήσουν.

Στις 18 Μαρτίου είναι ο επαναληπτικός στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι έγινε η πρώτη αγγλική εκπρόσωπος που σκοράρει στη φάση νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού μέχρι στιγμής Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τότεναμ, Σουόνσι και Γιουνάιτεντ είχαν μείνει «άσφαιρες».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr