Home SPORTS NEWS «Πολυβόλο» χωρίς Κριστιάνο! (video)

«Πολυβόλο» χωρίς Κριστιάνο! (video)


Η Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να παραταχθεί σε τρεις αγωνιστικές χωρίς τον σουπερσταρ της και πρώτο σκόρερ της Λα Λιγκα Κριστιάνο Ρονάλντο . Απέδειξε όμως ότι και χωρίς αυτόν, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα να παίρνει νίκες και μάλιστα κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους όπως η Βιγιαρεάλ.

Με τον Μπέιλ να επιστρέφει στην ενδεκάδα, η «βασίλισσα» επικράτησε 4-2 της «σκληροτράχηλης» Βιγιαρεάλ και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή (σε ισοβαθμία με την Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζει αυτή την ώρα με την Αλμερία).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Ουαλό άσο να σκοράρει στο μόλις στο 7ο λεπτό. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν την πίεση κι εν τέλει κατάφεραν στο 25’ να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Ωστόσο, το «κίτρινο υποβρύχιο» ‘αγχωσε έστω και προσωρινά το Μπερναμπέου όταν στο 43’ ο Μάριο μείωσε με υπέροχο τέρμα.

Κι ενώ φαινόταν πως η κατάσταση είναι ρευστή –με τη διαφορά στο ένα τέρμα- ήρθε ο εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα, Χεσέ να σκοράρει στο 64’ και να διώξει το όποιο άγχος. Προσωρινά βέβαια, γιατί πέντε λεπτά αργότερα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ο Ντος Σάντος μείωσε ξανά! Τελικά, ο Μπενζεμά στο 76’ έγραψε το τελικό 4-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο (18′ Φάμπιο Κοεντράο) (46′ Αρμπελόα), Ιγιαραμέντι, Μόντριτς, Χεσέ Ροντρίγκεθ, Μπέιλ, Ντι Μαρία (68′ Τσάμπι Αλόνσο), Μπενζεμά.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Ντοράδο, Μουσάκιο, Χάουμε Κόστα, Μπρούνο, Εντού Ράμος, Ακίνο, Μοϊσές (63′ Τζουάν Ρομάν), Ζιοβάνι ντος Σάντος (58′ Τριγκέρος), Χόναταν Περέιρα (68’ Περμπέ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr