Home SPORTS NEWS Σότσι χωρίς… χιόνι, μαξιλάρια, νερό αλλά με Αλίνα

Σότσι χωρίς… χιόνι, μαξιλάρια, νερό αλλά με Αλίνα


Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό στο Σότσι. Χθες, αναφέρθηκε ότι δεν επαρκούν τα μαξιλάρια για τους αθλητές. Βέβαια έγινε προσπάθεια να διακιλογηθούν οι διοργανωτές καθώς εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει ότι αρκετοί αθλητές έφτασαν στο Σότσι πριν από την προκαθορισμένη άφιξή τους.
Πολύ κακή φαίνεται πως είναι η εικόνα των ξενοδοχείων στο Σότσι. Αρκετοί κάνουν λόγο για δεκάδες αδέσποτα σκυλιά, το νερό είναι βρώμικό και έχει χρώμα καφέ ενώ πολλά δωμάτια δεν έχουν λάμπες φωτισμού.
Σε όλα αυτά προστέθηκε και η μικρή προσέλευση θεατών στους αγώνες της Πέμπτης. Το ξεκίνημα χαρακτηρίστηκε αποθαρρυντικό και εκφράστηκαν φόβοι για την σημερινή τελετή έναρξης.
Δεν είναι όμως μόνο οι θεατές που απουσίασαν την πρώτη ημέρα των αγώνων. Απουσίασε και το… χιόνι. Οι πίστες είχαν ελάχιστο και οι αθλητές διαμαρτυρήθηκαν από την πρώτη ημέρα.
Τραγική είναι η κατάσταση στα ξενοδοχεία που φιλοξενούν δημοσιογράφους. Ενας από αυτούς επέστρεψε χτες στο δωμάτιό του, το οποίο βρήκε ανοιχτό. Διαπίστωσε ότι τίποτα δεν έλειπε και ότι απλά είχε τοποθετηθεί τηλεόραση. Σε κάποια δωμάτια δεν υπήρχε καθόλου νερό ενώ σε άλλο ξενοδοχείο η ρεσεψιονίστ προειδοποίησε τους πελάτες ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν το νερό στο πρόσωπό τους. Δεν λείπουν και οι καταγγελίες μέσω των social media για έντομα στο πρωινό, μπρίζες που δεν έχουν μπει στη θέση του και φαίνονται τα καλώδια, δωμάτια με μικροσκοπικές καρέκλες.
Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Η φήμη ότι την Ολυμπιακή Φλόγα θα ανάψει η φίλη του προέδρου της Ρωσίας, Αλίνα Καμπάγιεβα. Ηδη δέχεται σκληρή κριτική γι’ αυτό αν και παραμένει άγνωστο αν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr