Home SPORTS NEWS Την έστειλε για… ασπιρίνες και πάει στους «8»! (Video)

Την έστειλε για… ασπιρίνες και πάει στους «8»! (Video)


Καταιγιστική η Παρί Σεν Ζερμέν στην “Μπάι Αρίνα”, συνέτριψε με 4-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν με νέο σόου από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και σκέφτεται από απόψε τη φάση των “8” του Champions League.

Το… πάρτι των Παριζιάνων στην πρώτη αναμέτρηση με τους Γερμανούς για τους “16” της διοργάνωσης ξεκίνησε μόλις στο 3′. Ιμπραΐμοβιτς, Βεράτι και Ματουϊντί συνεργάστηκαν ιδανικά με τον Γάλλο μέσο να είναι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με εξαιρετικό πλασέ να νικάει τον Λένο για το 1-0.

Η υπεροχή της ομάδας του Λοράν Μπλαν απέναντι στις… μπλοκαρισμένες “ασπιρίνες” ήταν εμφανής και το δεύτερο γκολ ήρθε λίγα λεπτά πριν από την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σπάχιτς τράβηξε τον Λαβέτσι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία “γράφοντας” το 2-0.

Το καλύτερο ο Σουηδός το κράτησε για το 42′ όταν με έναν απίστευτο “κεραυνό” έξω από την περιοχή με το αριστερό λίγο έλειψε να… τρυπήσει τα δίκτυα της Μπάγερ. 3-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι παίκτες του Σάμι Χίπια είχαν αποδεχτεί την μοίρα τους και αυτοί του Μπλαν έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει τη δύσκολης συνέχειας σε γαλλικό πρωτάθλημα και Champions League.

Στο 58′ η Λεβερκούζεν έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σπάχιτς με δεύτερη κίτρινη και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά για τους Γάλλους. Το παριζιάνικο πάρτι στην “Μπάι Αρίνα” ολοκλήρωσε στο 88′ ο Καμπάιγ με εξαιρετικό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr